The Nchantra Pool Suite Residences – Phuket3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Nchantra Pool Suite Residences ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Phuket town en gelegen op een plek waarvan je denkt: ‘dus dit is hoe niemandsland er uitziet’! Helemaal geschikt voor mensen die compleet willen ontspannen, relaxen en ook afgezonderd willen zitten, maar toch in hun achterhoofd de geruststelling willen hebben dat ze binnen 15 minuten in een shopping mall kunnen zijn.

logo

Aankomst en check-in
Na aankomst met de auto van de Nchantra werd ik erg vriendelijk ontvangen door de receptioniste en ook door de General Manager persoonlijk. Ik kreeg te horen dat, in verband met de lage bezetting, ik een hele mooie penthouse suite kreeg voor de 3 dagen dat ik hier zou verblijven. Een betere check-in ervaring kun je niet hebben – geef me elke keer maar de beste kamer in je hotel!

exterior

Kamer
Wat een geweldige suite. Een mooie moderne keuken, een heerlijke woonkamer en een mooie slaapkamer en een badkamer met een super grote jacuzzi er in. Maar dat is nog niet eens was deze suite zo geweldig maakt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

living1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanaf het balkon heb je een geweldig uitzicht en alleen hier al zou je uren lang naar de zee kunnen staren. Maar het gaat nog verder: aan de rechterkant van het balkon was een trap naar een 2e verdieping waar je eigen zwembad/jacuzzi voor je klaar staat die je kunt gebruiken hoe en wanneer je wilt!

Spectaculair
Spectaculair
IMG_1540
Prive Jacuzzi op het dak

Faciliteiten
Naast een jacuzzi in de badkamer en op het dak is er ook een gemeenschappelijke zwembad helemaal onderaan bij het strand. Maar omdat (bijna) alle suites een prive zwembad hebben heb ik niemand gezien die van dat zwembad gebruik heeft gemaakt.

Zwembad
Zwembad
strand
strand

Het restaurant van het hotel is ook gelijk waar er in de ochtend het ontbijt word geserveerd. Het ontbijt is a la carte maar het ontbijt voldoet eigenlijk niet aan de verwachting als je kijkt naar de rest van het hotel. Hierin moeten zeker wat verbeteringen worden doorgevoerd.

Lunch in het restaurant
Lunch in het restaurant


Het hotel verhuurt ook fietsen en biedt een shuttle aan naar een spa. Verder is dit hotel er niet zozeer om mensen te vermaken maar vooral gericht op mensen die willen bijslapen, ontspannen en willen ontsnappen aan de dagelijkse stress en helemaal willen bijtaken (tenminste, zo kwam het op mij over).

De gym is modern en bied genoeg ruimte en met een grote voorraad aan water en handoeken kun je hier ook nog een lekker sporten.

gym

 Conclusie

Dit hotel raad ik iedereen aan die ff een paar dagen wil bijtanken – perfect om je vakantie op Phuket mee te beginnen. De suites hebben allemaal een prive zwembad en met roomservice hoef je gewoon nooit je suite te verlaten. Het compleet is modern en helemaal nieuw en op een locatie gelegen dat het voelt alsof je heel ver weg bent van iedereen en alles maar eigenlijk ben je ontzettend dichtbij de stad. Is dit een hotel waar ik weer eens naar toe zou gaan? Jazeker!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *