Lufthansa Miles & More verlengt elitestatus tot 20231 min leestijd

Boeing 777X in Lufthansa livery (Bron: Lufthansa)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lufthansa Miles&More heeft deze week aangekondigd de geldigheid van de elitestatus met nog eens 12 maanden te willen verlengen. De maatschappij doet hiermee hetzelfde wat Delta Air Lines eerder deze maand al deed.

Lufthansa verlengt geldigheid elitestatus

Lufthansa Miles&More verlengde in 2020 ook al de elitestatus met 12 maanden. Naast Lufthansa maken ook Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, LOT Polish Airlines, LuxAir en SWISS gebruik van het Miles&More programma. De maatschappij heeft nu besloten deze te verlengen tot februari 2023. Leden die zich in 2021 niet kunnen kwalificeren hoeven zich dus geen zorgen te maken. Zoals eerder al vermeld is Lufthansa niet de eerste maatschappij die de elitestatus weer met een jaar verlengt. De kans is dus groot dat andere programma’s zoals Flying Blue deze trend kunnen volgen.

Lufthansa, elitestatus
Lufthansa Miles&More heeft de geldigheid van de elitestatus met nogmaals 12 maanden verlengd (foto: eigen werk)

Naast het verlengen van de geldigheid van de elitestatus komt Lufthansa met nog meer goed nieuws met betrekking tot de lounges.

Lufthans opent meer lounges

De afgelopen weken heropende de maatschappij al meer lounges op de luchthavens in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook werden er meerdere Lufthansa lounges op andere plekken in de wereld heropend. Ook zijn ondertussen alle first class lounges op Frankfurt, München en Zürich weer geopend. Hetzelfde geldt voor de HON Lounge in Wenen. Op 1 september 2021 zal ook de first class terminal in Frankfurt weer worden geopend. Vanaf dan kunnen first class passagiers ook weer gebruikmaken van de limousine service naar het vliegtuig. Ditzelfde geldt ook voor de luchthavens Wenen en Zürich.

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *