Kuwait Airways komt deze winter vaker naar Schiphol1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Kuwait Airways komt deze winter vaker naar Amsterdam Airport Schiphol. Er waren in de winterdienstregeling twee vluchten per week, maar daar komt nu een derde wekelijkse vlucht bij. KLM is deze winter gestopt met de vluchten naar Koeweit.

Kuwait Airways van Koeweit naar Amsterdam

Eind oktober vloog KLM voor het laatst naar Koeweit. Nu Kuwait Airways een derde wekelijkse vlucht uitvoert naar Amsterdam Airport Schiphol kan een deel van het gat opgevuld worden.

De luchtvaartmaatschappij heeft een extra wekelijkse vlucht toegevoegd aan de dienstregeling. Deze extra vlucht vertrekt elke dinsdag. Op de vluchten tussen Koeweit en Nederland zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A320neo in.

De vluchten vertrekken op zondag, dinsdag en vrijdag om 14.15 uur uit Amsterdam (AMS) en komt na een vlucht van bijna zes uur om 22.10 uur lokale tijd aan in Koeweit (KW). De terugvlucht vertrekt om 08.30 uur lokale tijd uit Koeweit en komt om 12.55 uur aan in Amsterdam. Deze vlucht duurt een half uur langer.

Kuwait Airways A320neo Business Class

In de Airbus A320neo is plaats voor maximaal 12 passagiers per vlucht in Business Class. Deze stoelen staan in een 2-2 opstelling. De stoelen kunnen niet volledig plat maar wel op diverse standen ingesteld worden.

In Economy Class is plaats voor maximaal 122 passagiers per vlucht. Deze stoelen staan in een 3-3 opstelling. Alle passagiers in de Airbus A320neo kunnen gebruik maken van het inflight entertainmentsysteem.

Afbeeldingen ©KuwaitAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *