KLM stopt met vluchten naar Koeweit en Bahrein1 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zal aankomende winter stoppen met de vluchten naar Koeweit en Bahrein. De verkoop voor de vluchten naar deze bestemmingen is gestopt.

KLM stopt met Koeweit en Bahrein

De winterdienstregeling gaat van start op 29 oktober 2023. In deze dienstregeling zijn de KLM vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Koeweit en Bahrein geschrapt.

Passagiers die een ticket gekocht hebben voor een vlucht naar een van deze bestemmingen worden door de luchtvaartmaatschappij geïnformeerd. Zij zullen omgeboekt worden naar alternatieve vluchten.

KLM Dreamliner B787

KLM stopt ook met Bridgetown en Muscat

Met ingang van de winterdienstregeling stopt KLM ook met het uitvoeren van de route naar Bridgetown in Barbados (BGI). Deze bestemming is op dit moment te bereiken in combinatie met Port of Spain (POS). Port of Spain zal in de winter gecombineerd worden met de vluchten naar Sint-Maarten (SXM).

Vanaf volgende maand stopt de luchtvaartmaatschappij ook met de vluchten naar Muscat (MCT). KLM vliegt naar deze bestemming in combinatie met Koeweit Stad (KWI). Naar Koeweit vliegt KLM vanaf 11 september in combinatie met Bahrein (BAH). Deze winter stopt de luchtvaartmaatschappij dus ook met deze twee bestemmingen.

KLM & Air France ruilen routes in Europa

Aankomende winter neemt KLM ook de vluchten naar Marseille over van partner Air France. KLM zal op deze route ook de nieuwe Embraer E195-E2 inzetten van Cityhopper.

In de winterdienstregeling zal Air France een tweetal dagelijkse vluchten overnemen naar Lyon. Op dit moment is alleen KLM actief op de route vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

Nieuwste KLM Embraer 195-E2 is onderweg naar Nederland Koeweit Bahrein

Bron afbeeldingen: KLM

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Op routes naar het Middenoosten kan gewoon KLM niet opboksen tegen de concurrentie. Het inflight product is gewoon te slecht, vooral in de J klasse, en van die tussenstops worden de passagiers ook niet blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *