SkyExpress komt met vluchten tussen Düsseldorf en Athene1 min leestijd

Sky Express, Brussel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

SkyExpress zal vanaf komende winter vier keer per week heen en weer gaan vliegen tussen de Griekse hoofdstad Athene en het Duitse Düsseldorf. Een paar jaar geleden besloot SkyExpress ook al op Brussels Airport te gaan vliegen.

SkyExpress naar Düsseldorf

De Griekse luchtvaartmaatschappij krijgt op deze route te maken met behoorlijk wat concurrentie. Zo vliegen zowel, Aegean Airlines, Condor als Eurowings ook al op deze route. SkyExpress werkt sinds 2019 ook samen met Air France-KLM. Het is de bedoeling dat de maatschappij op elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag gaat vliegen tussen Athenen en Düsseldorf. Op deze route maakt de Sky Express gebruik van Airbus A320 toestellen. In deze toestellen is er plaats voor in totaal 180 personen.

Vlucht GQ890 vertrekt om 10.35 uur lokale tijd vanuit Athene en komt vervolgens om 12.50 uur aan in Düsseldorf. Daar vliegt hetzelfde toestel binnen een uur weer terug naar Athene. Vlucht QR891 vertrekt om 13.45 uur vanuit Düsseldorf en komt vervolgens om 17.45 uur lokale tijd weer aan in Athene. Door de relatief late vertrektijd vanuit Düsseldorf is deze vlucht dus ook interessant voor reizigers uit Nederland. Een retour ticket is te koop vanaf € 100,-.

SkyExpress voerde aanvankelijk alleen binnenlandse vluchten in Griekenland uit. De maatschappij beschikte toen alleen over ATR toestellen. Sinds een paar jaar heeft SkyExpress ook een aantal Airbus A320 toestellen in de vloot waarmee dus ook langere vluchten kunnen worden gemaakt. SkyExpress vliegt op dit moment nog niet op Schiphol.

Sky Express
Sky-Express komt vanaf deze winter met vluchten tussen Athene en Düsseldorf. (Foto: Sky express)

Uitgelichte afbeelding: Sky Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *