Sky Express vliegt volgend zomerseizoen op Brussel

Sky Express, Brussel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Griekse luchtvaartmaatschappij Sky Express lanceert vanaf volgend zomerseizoen een nieuw lijndienst vanuit Athene naar Brussel. Ondanks de crisis heeft Sky Express grote plannen. Vorig jaar startte de maatschappij al een samenwerking met Air France-KLM.

Over SkyExpress

Sky Epress is een Griekse luchtvaartmaatschappij die in 2005 werd opgericht. Tot nu toe vloog Sky Express alleen maar op binnenlandse bestemmingen met ATR toestellen. Het mag dan wel crises zijn, Sky Express heeft plannen om flink uit te breiden. Zo bestelde de maatschappij eerder dit jaar al 4 Airbus A320neo toestellen. Ook werd een overeenkomst ondertekend voor nog eens twee Airbus A320neo’s.

Sky Express
Tot nu toe vloog Sky Express alleen met ATR toestellen.

Nieuwe lijndienst naar Brussel

Sky Express zal vanaf eind maart volgend jaar in totaal 6 keer per week vliegen tussen Athene en Brussel. Enkel op zaterdag is er geen vlucht. De maatschappij zal deze route uitvoeren met de gloednieuwe Airbus A320neo toestellen die eerder dit jaar werden geleverd. Brussel is één van de eerste Europese routes waarop SkyEpress met de nieuwe toestellen op gaat vliegen. De maatschappij gaat daarmee de directe concurrentie aan met Aegean en Brussels Airlines. Naast Brussel zal Sky Express vanuit Athene ook vliegen op Dortmund, Hamburg, Larnaca en  Parijs. Vanuit de Griekse hoofdstad kunnen passagiers overstappen op één van de 34 binnenlandse bestemmingen in Griekenland. Vluchten kunnen op dit moment al geboekt worden op o.a. de website van Sky Express.

Uitgelichte afbeelding: Airbus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *