Air France – KLM gaat samenwerking aan met het Griekse Sky Express1 min leestijd

Sky Express

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France en KLM hebben een overeenkomst getekend met de Griekse luchtvaartmaatschappij Sky Express. Hierdoor kunnen de drie luchtvaartmaatschappijen makkelijker samenwerken tussen Amsterdam Schiphol, Parijs Charles de Gaulle en de Griekse eilanden. Het is voor passagiers mogelijk om een enkele reis of retour te boeken op één ticket op de website van Air France, KLM en via de kantoren van Sky Express.

Air France – KLM gaat een samenwerking aan met het Griekse Sky Express

Door deze overeenkomt is het mogelijk om een ticket te boeken voor 24 nieuwe routes in Griekenland met een start vanaf Parijs Charles de Gaulle of Amsterdam Schiphol. Je kunt hierdoor vliegen via Athene naar:

Alexandroúpolis, Astypalaia, Kefalonia, Chios, Corfu, Kythira, Ioannina, Heraklion, Kalymnos, Karpathos, Kos, Ikaria, Chania, Lemnos, Milos-Plaka, Mykonos, Mytilene, Naxos, Paros, Samos, Santorini, Skiathos, Syros & Zante.

Het is niet nodig om een eventuele koffer opnieuw in te checken in Athene. Dit gaat volledig automatisch waardoor je makkelijk kunt overstappen. Ook is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de Sky Express lounge in Athene als je overstapt op een vlucht.

Je kunt met KLM veertien keer per week vliegen naar Athene met een B737. Met Air France kan dit 29 keer vanaf Parijs met een A319. De 24 bestemmingen van Sky Express worden in totaal 377 keer aangevlogen met een ATR42 of een ATR72. In dit eerste toestel kunnen maximaal 48 passagiers vervoerd worden en in het tweede toestel 70 passagiers.

Afbeelding ©Sky Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *