Krijg geld terug voor hotel- en vluchtboekingen (+ £11 inschrijfbonus)!

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wanneer je niet in het Verenigd Koninkrijk woont kan het zijn dat de fantastische Britse cashback site TopCashback.co.uk jou onbekend is.

topcashback

Wij hebben vijf goede redenen om daar verandering in te brengen!

1 – verdien geld terug op online aankopen (inclusief reizen)!

Het idee achter TopCashback is eenvoudig.  Op de site kan je een ruime selectie van verkopers terugvinden. Als je via TopCashback naar de website doorklikt van één van deze verkopers, dan shop je bij hen zoals normaal. Maar je krijgt ook een percentage van wat je spendeert terug, de zogenaamde cashback. De cashback tarieven staan duidelijk op de heel gebruiksvriendelijke site aangegeven.

TopCashback

Zoals vermeld biedt TopCashback keus uit een groot aantal verkopers. Bij heel wat onder hen kan je ook online kopen zonder dat je in het Verenigd Koninkrijk woont. Dit geldt zeker wanneer je reisgerelateerde uitgaves doet, zoals hotels en vluchten. Heel wat luchtvaartmaatschappijen (zoals British Airways en Etihad) en hotelketens (onder andere Hilton en IHG) vind je terug op de site.

Maar ook van andere bekende ketens kan je via TopCashback online spullen aankopen. Zo kan je bij de gezonde voedingsspecialist Holland & Barrett jouw aankopen naar om het even waar in de EU laten verzenden voor slechts €6.  En ook Sports Direct, de keten voor goedkope sportkledij, biedt voordelige tarieven aan voor leveringen in de EU. Deze zijn gebaseerd op de omvang van jouw bestelling.

TopCashback

2 – inschrijfbonus

Niet alleen krijg je bij TopCashback geld terug voor jouw aankopen, dankzij InsideFlyer kan je nu ook genieten van een exclusieve inschrijfbonus.

TopCashback

Nieuwe gebruikers die zich via deze link registreren krijgen, bovenop de cashback, ook nog eens eenmalig £10 wanneer ze voor minstens £10 aankopen doen.

Dus, voor alle duidelijkheid, wanneer je je via onze link inschrijft, en voor £10 koopt, krijg je niet alleen de cashback aangeboden maar ook nog eens het aankoopbedrag van £10!

We begrijpen dat sommigen liever Euro gebruiken dan Britse Ponden, maar via de uitbetalingsmogelijkheden die we verder beschrijven, kan je jouw cashback probleemloos naar Euro converteren bij de uitbetaling.

Bovendien, en ook dit leggen we later in detail uit, kan je de £10 inschrijfbonus ook omzetten naar 1050 Avios.

3 – extra bonus

Wanneer je een cashback bij om het even welke verkoper via Topcashback krijgt, krijg je er eenmalig een bonus van £1 bovenop.

Om deze promotie te activeren maak je gebruik van deze link.  Log in, klik op “activate” en doe dan een cashback aankoop voor 25 juni 2017.  Er wordt dan automatisch £1 bijgeschreven op jouw rekening.

Met andere woorden, als je je via onze link inschrijft, en daarna de £1 bonus activeert, krijg je uiteindelijk £11 terug op jouw eerste aankoop, zelfs al bedroeg deze maar £10!  En daar bovenop krijg je ook nog eens de normale cashback.

4 – uitbetalen kan makkelijk via Paypal

Niet iedereen staat uiteraard te popelen om in Britse Ponden uitbetaald te worden. Maar hier is een mouw aan te passen. Eens je geregistreerd bent op de site kan je ervoor kiezen dat je uitbetaald wordt op jouw Paypal account. Daar kan de som gemakkelijk omgezet worden naar Euro.

Zoals met alle cashback sites kan het via deze methode wel iets langer duren alvorens het geld op jouw rekening verschijnt. 3 tot 6 weken is normaal, maar het kan ook langer duren.

5 – je kan uitbetaald worden in Avios, met een 5% bonus

Niet alleen kan je met TopCashback ervoor kiezen om in Avios uitbetaald te worden, met een genereuze koers van 1 Avios per Britse Penny, je krijgt ook nog eens een bonus van 5% op deze uitbetalingen.

Dit betekent dat je jouw cashback kan gebruiken om Avios te kopen voor minder dan 1 penny per Avios, wat heel wat voordeliger is dan het tarief waartegen British Airways of Iberia hun Avios voor verkopen.

Hoe schrijf je je in en krijg je uitbetaald?

Inschrijven voor TopCashback is heel eenvoudig:

Registreer je via deze link:

TopCashback

Eens ingeschreven zou je onmiddellijk de £10 bonus in jouw account te zien moeten krijgen:

TopCashback

Onthou dat deze bonus niet uitbetaald kan worden totdat je bij één van de verkopers minstens voor £10 gekocht hebt.

Dus shoppen maar, en verdien een leuke cashback:

TopCashback

En tenslotte laat je je uitbetalen via de methode van jouw keuze:

TopCashback

Conclusie

Onze collega’s en vrienden van over het kanaal bij InsideFlyer UK zijn helemaal gek van TopCashback. Het heeft hen de voorbije jaren duizenden ponden bespaard op hun hotels en vluchten.

Schrijf je nu in en begin ook te besparen!

Reacties

  1. JvZ zegt

    helaas net aangemeld via de link. Ik kreeg wel de promotie voor 1 GBP, maar zie helaas nog geen 10GBP in mijn account. Jammer

  2. Didier zegt

    Bij een boeking via bv IHG of Accor krijg je dan ook de punten bijgeschreven van het membership? Dus bv boeking ibis hotel via site accor na aanmelden en doorgeschakeld te zijn door TCB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *