Krijg €80,- korting bij KLM vanaf Duitsland1 min leestijd

Vlootvernieuwing bij KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je een ticket boekt via de Duitse website van KLM dan krijg je €80 korting op je ticket voor long-haul vluchten. De vluchten moeten in Duitsland starten en gelden voor KLM en Air France vluchtnummers. KLM vliegt deze winter naar 157 bestemmingen.

Krijg €80,- korting op KLM & Air France tickets

Als je uiterlijk 31 oktober 2023 een ticket boekt dan krijg je dus €80,- korting op je ticket. De retourvlucht moet uiterlijk 30 juni 2024 zijn. Vrijwel alle long-haul bestemmingen komen in aanmerking, maar de vluchten naar China en Mauritius zijn uitgesloten.

Om van de korting gebruik te kunnen maken kun je de kortingscode ‘KLDEFIESTA’ gebruiken. Deze code kun je invoeren bij ‘enter a voucher of discount code’ tijdens het boeken. Je kunt deze optie vinden aan het einde van het boekingsproces. De korting is alleen geldig voor een vertrek vanaf een Duitse luchthaven. Je kunt bijvoorbeeld vertrekken vanuit Düsseldorf of vanuit München.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200

Om in aanmerking te komen voor de €80,- korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minimaal €220,- kosten. Vluchten met een Air France (AF) of KLM (KL) vluchtnummer komen in aanmerking voor de korting.

De korting is geldig voor reizen in Economy Class, Premium Comfort en World Business Class. Je kunt bijvoorbeeld een ticket boeken met een vlucht in de nieuwe World Business Class van KLM. Op dit moment worden de nieuwe stoelen in de Boeing 777-300ER ingebouwd. Het nieuwe product is nu beschikbaar in een aantal toestellen.

Er is een beperkt aantal kortingscodes beschikbaar. KLM vliegt in Duitsland naar Bremen, Berlijn. Dresden, Dusseldorf, Frankfurt, Hannover, Hamburg, Stuttgart, Neurenberg en München.  Alle voorwaarden kun je vinden op de website van KLM.

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *