KLM vliegt deze winter naar 157 bestemmingen4 min leestijd

KLM Boeing 787 Dreamliner winterdienstregeling 2023/2024

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft deze winter 157 bestemmingen vliegen in haar Europese en intercontinentale netwerk. De winterdienstregeling loopt van zondag 29 oktober 2023 tot zondag 31 maart 2024. Er zijn een aantal nieuwe bestemmingen in het netwerk, maar KLM stopt ook met een aantal intercontinentale bestemmingen. In totaal zijn er 92 Europese en 65 intercontinentale bestemmingen beschikbaar in het netwerk van KLM.

KLM vliegt deze winter naar 92 Europese bestemmingen

In Europa gaat KLM naar Marseille vliegen en neemt deze route over van partner Air France. Vanaf 29 oktober kun je drie keer per dag naar deze Franse stad reizen. Deze winter vliegt KLM ook weer naar Rovaniemi in Finland. Dit was vorig jaar een nieuwe bestemming voor de luchtvaartmaatschappij. KLM zet ook de route naar het Franse Rennes voort in de winter. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal stoelen met 7% uitgebreid. Er zijn deze winter 92 Europese bestemmingen bereikbaar met directe KLM vluchten.

Noord-Amerika & Zuid-Amerika

In de winter vliegt KLM naar negentien bestemmingen in Canada, de Verenigde Staten en Mexico. Er zijn nu dagelijkse vluchten naar Washington. Naar Canada zijn er ten opzichte van vorig jaar 20% meer stoelen beschikbaar. Je kunt met KLM reizen naar Toronto, Montreal, Edmonton, Calgary en Vancouver. Naar de meeste bestemmingen kun je ook reizen in de nieuwe Premium Comfort cabine. Dit product kun je nu vinden aan boord van alle Boeing 787-9 en B787-10 Dreamliners. Daarnaast zijn er nu een aantal Boeing 777-300ER toestellen voorzien van deze cabine en de nieuwste World Business Class.

In Zuid-Amerika zijn Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia en Panama bereikbaar met vluchten vanuit Nederland. Naar Santiago de Chile kun je reizen in combinatie met Buenos Aires. Naar San José kun je vier keer per week reizen. Daarnaast zijn er zes wekelijkse vluchten naar Lima, Quito en Guayaquil.

KLM nieuwe cabines World Business Class

Caraïben & Suriname 

KLM zal deze winter ook dagelijks vliegen naar Curacao. In de kerst- en voorjaarsvakantie zijn er vier extra wekelijkse vluchten beschikbaar. De vluchten naar Aruba worden gecombineerd met Bonaire. De luchtvaartmaatschappij zet deze winter een Airbus A330-200 of A330-300 in op deze route. Eind volgend jaar zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 787-10 Dreamliner in naar Aruba en Bonaire. Naar Port of Spain kun je reizen in combinatie met Sint-Maarten. Naar Paramaribo in Suriname vliegt KLM zes keer per week met een Boeing 777-300ER.

Afrika

Met KLM kun je vanaf Amsterdam Airport Schiphol reizen naar twee bestemmingen in Zuid-Afrika. Er zijn dagelijkse vluchten naar Johannesburg en Kaapstad. Daarnaast kun je ook dagelijks reizen met een Boeing 777-300ER naar Nairobi en Accra. In Tanzania vliegt KLM op drie bestemmingen, namelijk Kilimanjaro, Dar es Salaam en Zanzibar. Deze bestemmingen worden met elkaar gecombineerd. Tevens zijn er zes wekelijkse vluchten beschikbaar naar Lagos. Naar Kigali en Rwanda vliegt de luchtvaartmaatschappij vijf keer per week.

Azië en Midden-Oosten

In Azië komt de route naar Taipei in combinatie met Manilla weer terug in het netwerk. Op deze route vliegt KLM vier keer per week. De luchtvaartmaatschappij stopt ook met de tussenstops op Seoul en Bangkok. De vluchten naar Tokio Narita worden hierdoor weer zonder tussenstop uitgevoerd. Naar Osaka vliegt KLM ook drie keer per week. Naar Seoul vliegt KLM zes keer per week. KLM vliegt deze winter vier keer per week naar Hong Kong. Dit is een extra wekelijkse vlucht ten opzichte van vorig jaar.

Je kunt deze winter ook dagelijks reizen naar Bali. Deze vluchten maken een tussenstop in Singapore. Naar Jakarta kun je vijf keer per week reizen in combinatie met Kuala Lumpur. Naar Bangkok vliegt KLM ook dagelijks.

Met KLM kun je deze winter ook dagelijks reizen naar Mumbai en Delhi. Daarnaast zijn er vijf wekelijkse vluchten naar Bengaluru. Dat is ook een extra vlucht ten opzichte van vorig jaar.

Naar Dubai vliegt KLM dagelijks. De capaciteit op de vluchten naar Riyad en Damman is ook verhoogd. Er zijn zes wekelijkse vluchten naar deze twee bestemmingen. Dat is ook een extra vlucht ten opzichte van vorig jaar.

Er zijn ook een aantal intercontinentale bestemmingen waar KLM deze winterdienstregeling mee stopt. De luchtvaartmaatschappij vliegt niet meer naar Barbados, Koeweit, Bahrein en Muscat. De capaciteit die hierdoor beschikbaar komt is ingezet naar de andere intercontinentale bestemmingen in het netwerk van KLM.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *