Krijg 10% korting bij KLM en Air France met deze kortingscode3 min leestijd

Air France crew aan het werk in de cabine (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder deze maand schreven we over de Air France Week-end + Pass promotie. Air France komt nu met een nieuwe actie: de Franse airline geeft namelijk tijdelijk 10% korting op vliegtickets. Je dient hiervoor wel via de Belgische website van Air France te boeken. De kortingscode is geldig op zowel Economy als Premium Economy tickets, ook bij KLM en Delta! In dit artikel lees je hoe je er gebruik van maakt en welke kortingscodes nodig zijn.

10% korting

Korting op je vliegticket is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Voor voordelige tarieven kun je natuurlijk voor een low cost carrier als Transavia kiezen. Maar vlieg je liever met een full service airline dan snappen we dat bij InsideFlyer maar al te goed. Sterker nog, we raden het aan!

Air France heeft momenteel een interessante promotie waarbij je 10% korting krijgt op je vliegtickets. Op het forum kwam deze actie ook al voorbij. De korting geldt op reizen in Economy en Premium Economy. Business Class is voor deze promotie dus uitgesloten. Je moet er echter wel snel bij zijn, de kortingscode is namelijk maar voor een beperkt aantal tickets geldig!

Zo werkt het

Om gebruikt te maken van deze promotie dien je op de betaalpagina van Air France België een kortingscode in te voeren. Boek je in Economy Class? Gebruik dan de kortingscode ‘B10ECONOMY’. Reis je in Premium Economy? Dan gebruik je de code ‘B10PREMIUM’. De codes zijn enkel te gebruiken op de website van Air France België. De boeking kan tot 4 oktober 2021 gemaakt worden, met reisdata tot uiterlijk 30 juni 2022. Je krijgt de korting alleen op de kosten van de vlucht, want de belastingen en toeslagen tellen niet mee voor de korting.

Er zijn best wat beperkende voorwaarden voor de kortingscode bij KLM en Air France. Zo mag je maar eenmaal per passagier gebruikmaken van de kortingscodes. Daarnaast geldt de korting alleen voor enkele en retourreizen, niet voor tickets met meerdere bestemmingen. Ook is er een minimale besteding nodig om de korting te krijgen. De volledige betaling dient per creditcard te geschieden. Tot slot is het in combinatie met deze promotie niet mogelijk om met een (Covid)voucher te betalen. Meer lees je op de speciale actiepagina.

KLM in de startblokken met meer zomerse bestemmingen
De promotie van Air France is ook geldig op vluchten uitgevoerd door KLM en Delta (Bron foto: KLM)

Ook geldig bij Delta

De kortingscode is naast Air France ook geldig bij KLM, KLM Cityhopper, Luxair, Delta en TGV-INOUI treinen via Paris-Charles de Gaulle. Het is dus zeker de moeite waard om via Air France België te boeken als je al van plan was om een ticket bij een van de genoemde airlines te boeken. Bijkomend voordeel is dat je in België geen extra boekingskosten betaalt, terwijl dat in Nederland (bij KLM en Air France) wel zo is.

Flexibele boekingsvoorwaarden

Voor vluchten die uiterlijk 31 maart 2022 plaatsvinden gelden er nog steeds flexibele boekingsvoorwaarden. Zo kan je zonder extra kosten je ticket wijzigen of annuleren en een terugbetaling aanvragen. Bij wijziging van een vliegticket kan er wel sprake zijn van een tariefverschil als de originele boekingsklasse niet meer beschikbaar is. Meer over de flexibele boekingsvoorwaarden bij Air France en KLM lees je in dit artikel.

Reacties

  1. Jurgen zegt

    Dank voor dit artikel.
    Ik denk alleen dat de datum in de laatste alinea niet klopt en dat dit 2022 moet zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *