Krijg tot 30% korting met Air France Week-end + Pass1 min leestijd

Airbus A321 van Air France op de luchthaven (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een leuke tip dankzij een van onze oplettende InsideFlyer lezers: met de Air France Week-end + Pass kun je tot 30% korting krijgen op Air France vluchten vanuit Frankrijk. De Pass kost € 49 per jaar, maar met de korting verdien je dat snel terug. Voorheen was de pas alleen geldig binnen Frankrijk. Maar die regel is recentelijk uitgebreid naar Europa. Een interessante deal dus!

Week-end + Pass

Vraag ons niet wie de naam heeft bedacht, maar het idee is simpel. De Week-end + Pass van Air France is een soort betaalde loyalty kaart. Het lidmaatschap geeft recht op korting op Air France vluchten als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Maar de € 49 per jaar heb je er snel uit.

De belangrijkste voorwaarde is dat je via Frankrijk vliegt en je reis moet ten minste een overnachting bevatten op vrijdag of zaterdag. Flying Blue deelnemers verdienen miles en XP volgens de reguliere regels. Let erop dat volgens de voorwaarden annuleren niet mogelijk is.

"<yoastmark

Bestemmingen

De Week-end + Pass is geldig in Frankrijk, met uitzondering van de Franse overzeese gebieden, en diverse Europese landen. Denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Finland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook Algerije, Tunesië, Marokko, Rusland en Turkije. Voor alle bestemmingen check je de speciale website van Air France. Naast Air France komen vluchten van Air Corsica ook in aanmerking voor deze promo. Alle voorwaarden van de Week-end + Pass lees je hier.

Benieuwd naar dit topic op het InsideFlyer Forum? Je volgt de discussie hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *