Win een elektronisch bagagelabel van BAGTAG2 min leestijd

BAGTAG x InsideFlyer giveaway september 2021 (Bron: BAGTAG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

BAGTAG zorgt voor een revolutie in het reizen met check-in bagage. Niemand heeft zin om lang in de rij te staan bij de check-in op de luchthaven. Zeker niet als je je reis thuis al voor kunt bereiden. Met BAGTAG hoef je dan alleen nog maar je bagage af te geven bij de bagage-afgifte. InsideFlyer mag in samenwerking met BAGTAG een elektronisch bagagelabel weggeven aan onze lezers! Win jij zo’n mooie gadget van BAGTAG?

BAGTAG giveaway

De veilige BAGTAG bagageband kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende koffers en tassen. Het slimme apparaatje is travel proof: je hoeft het namelijk niet op te laden en de BAGTAG gaat zo’n 2.500 vluchten mee. Dat zijn heel wat tripjes naar jouw favoriete bestemming! Het elektronische label is te gebruiken op vluchten met Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, China Southern en KLM.

De voordelen van de BAGTAG (Bron: BAGTAG)
De voordelen van de BAGTAG (Bron: BAGTAG)

Na de Return to Travel giveaways hebben we weer iets leuks voor onze lezers. In samenwerking met BAGTAG mogen we tot 21 september 2021 namelijk ‘BAGTAG en Belt Bundle’ weggeven. Je hebt zelfs vijf kansen om te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is hier in te registeren.

15% korting op Bagtag aankopen

Naast de giveaway mogen we je nog iets anders aanbieden. Alle lezers van InsideFlyer krijgen namelijk 15% korting op alle aankopen bij BAGTAG. Gebruik hiervoor actiecode ‘INSIDEFLYER15’ bij het afrekenen. Deze korting is exclusief geldig voor onze lezers tot 28 september 2021. Ga jij voor de BAGTAG en Belt Bundle? Of toch alleen de losse BAGTAG?

Actievoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen of te winnen. Het maken van een aankoop of doen van een betaling, in welke vorm dan ook, zorgt niet voor een grotere kans om te winnen. De geldende lokale wet- en regelgeving kan prevaleren.

Een willekeurige winnaar wordt gekozen uit alle registraties via het actieformulier. Winnaars krijgen uiterlijk veertien dagen na afloop van de promotie bericht via e-mail. Indien de winnaar niet via zeven dagen reageert gaat de prijs naar een nieuw gekozen winnaar.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord dat je e-mails van InsideFlyer ontvangt. Maar je kunt je uiteraard op elk moment uitschrijven. Volg daarvoor de instructies in de e-mails die je van ons ontvangt.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ook akkoord met de Privacy Policy van onze partner(s). De privacy policy kun je terugvinden op de respectievelijke websites.

InsideFlyer en haar partners doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de prijzen bij de juiste winnaars terechtkomen. InsideFlyer kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor fouten of vertraging bij derde partijen (bijv. vertraagde levering) en andere zaken buiten onze invloed (bijv. COVID-19 gerelateerde zaken).

Reacties

  1. JdV zegt

    Ik hoef nooit in de rij te staan om bagage af te geven. Bij de BC afgifte ben ik normaal binnen 5 minuten klaar. 5 minuten om met Privium de grens over te steken. Priority bij de security. Kortom weinig toegevoegde waarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *