Koop tijdelijk Alaska miles met 60% bonus2 min leestijd

Alaska

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu tijdelijk Alaska MileagePlan miles kopen met een bonus van tot wel 60%. Deze promotie loopt tot en met dinsdag 21 september 2021. De bonus van 60% is echter beschikbaar t/m donderdag 15 september 2021.

Koop Alaska MileagePlan miles met 60% bonus

Alaska heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 60% bonus miles krijgt op de aankoop van MileagePlan miles. Tot en met 15 september 2021 krijg je namelijk een bonus als je het volgende aantal miles aanschaft:

  • Bij aankoop van 3.000 tot 19.000 miles krijg je een bonus van 40%
  • Bij aankoop van 20.000 tot 39.000 miles krijg je een bonus van 50%
  • Bij aankoop van 40.000 tot 100.000 miles krijg je een bonus van 60%

Van vrijdag 16 september t/m dinsdag 21 september 2021 is de bonus beperkt tot 50%.

Alaska MileagePlan miles

Als je het maximale uit deze promotie haalt kun je 160.000 miles kopen voor $ 2.956,25 (omgerekend ongeveer € 2.506). Dat is een redelijk goede waarde en zeker als je bedenkt dat Alaska in het verleden miles verkocht met maximaal 50% bonus. Echter heb ik ook wel eens een bonus van 70% langs zien komen. Het kan dus de moeite lonen om nog even te wachten. De hoogte van de bonus kan echter wel verschillend zijn per persoon. Log dus eerst even in om te kijken welke bonus je krijgt aangeboden.

Heeft het zin om Alaska miles te kopen?

Het is op dit moment eigenlijk nog onbekend wat er precies gaat gebeuren met de awardtabellen van de airline. Alaska tradt namelijk op 31 maart 2021 toe tot Oneworld en het is nu afwachten wat er precies gaat gebeuren. Op dit moment kun je al miles besteden aan vluchten van de volgende maatschappijen binnen de Oneworld alliantie:

  • American Airlines
  • British AirwaysCathay Pacific
  • Finnair
  • Japan Airlines
  • Qantas.

De maatschappij maakte in februari bekend dat de rest van Oneworld awards deze zomer beschikbaar komen. In juni werd echter bekend dat deze Oneworld awards pas later dit jaar online komen. Alaska laat wel weten dat het vanaf augustus 2021 mogelijk is om miles te besteden aan vluchten met Qatar Airways. Alaska en Qatar Airways werken namelijk sinds december vorig jaar intensief samen. Hierdoor is de samenwerking met Emirates stopgezet.

Cathay Pacific Business Class A350-1000 Hong Kong Amsterdam
Alaska tradt op 31 maart 2021 toe tot de Oneworld alliantie.

Wat er precies gaat gebeuren met de awardtabellen van Alaska MileagePlan is op dit moment nog onbekend. Daarom kan het risicovol zijn om nu Alaska miles te kopen. Tenzij je natuurlijk direct een goede besteding in gedachten hebt. Naast Oneworld maatschappijen kun je ook Alaska miles besteden op vluchten met Aer Lingus, Condor, Fiji Airways, Hainan Airlines, Icelandair, Korean Air, LATAM Airlines en Singapore Airlines. Het is echter nog wel de vraag of dit mogelijk zal blijven.

Uitgelichte afbeelding: Alaska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *