Koop HHonors punten met korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Kom je net wat Hilton HHonors punten tekort voor je award? Of heb je uitgerekend dat met punten boeken voordeliger is? Maak dan nu gebruik van de Buy Points actie en koop HHonors punten met korting! De korting varieert per lid maar kan oplopen tot 50%!

HHonors punten met korting
Tot 50% korting

HHonors punten kopen

Leden van het Hilton Group spaarprogramma kunnen jaarlijks maximaal 80000 punten kopen, exclusief eventuele bonussen. Om dit te doen log je in op de HHonors site en ga je naar deze link (klik). Normaal kosten punten per 1000 $10. Nu kan de prijs met korting dalen naar $5 per 1000 punten! Maar er zijn ook lagere kortingen, bijvoorbeeld van 30%. In het dropdown menu kan je zien hoeveel korting je krijgt.

De actie is geldig tot en met 16 september. Je kunt met creditcard betalen. De transactie wordt verwerkt door points.com en de punten moeten binnen 24 uur gepost worden. In mijn ervaring is het vrijwel instant.

koop HHonors punten met korting
De tarieven

Normaal geeft Hilton bij het kopen van punten een percentage bonuspunten, dat ook kan oplopen tot 100%. Nu er in plaats daarvan een korting wordt gegeven op het bedrag betekent dat wel dat je wellicht minder punten per jaar kan kopen.

HHonors awards zijn er al vanaf 5000 punten voor een Categorie 1 hotel. Bijvoorbeeld het Hilton Garden Inn Bali Airport. Punten besteden heeft vaak het meest voordelige resultaat als je het bij de laagste of hoogste categorie hotels doet. In het middensegment zijn de cash tarieven bijna altijd voordeliger.

Conclusie

Als je in aanmerking komt voor de 50% korting is het zeker een aantrekkelijke actie. Ik zou echter niet speculatief punten kopen. HHonors awards kunnen zeker (veel) voordeliger zijn dan cash tarieven, maar dan moet je wel je huiswerk van te voren doen; het verschilt erg per hotelcategorie.  Overweeg overigens ook de Points and Money Awards!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *