Lufthansa Premium Economy aanbiedingen

Premium Economy Class Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op longhaul vluchten meer ruimte en comfort, maar is business class een stap te ver? Overweeg dan Lufthansa Premium Economy! De Duitse maatschappij heeft nu een aanbieding op vluchten in deze klasse, zowel naar Noord- en Zuid-Amerika als Azië.

Tarieven

Goede prijzen zijn er bijvoorbeeld naar Bangkok vanaf €1049, Dubai voor €879, Beijing en Shanghai €1009, Hong Kong €1129, Johannesburg €989, Rio de Janeiro en Sao Paulo voor €1160 en Seoul voor €1099. Alle bestemmingen en voorwaarden vind je hier (klik).

Deze tarieven niet restitueerbaar maar wel te wijzigen tegen een toeslag. Je moet minimaal 21 dagen van te voren boeken. Voor Azië geldt een minimumverblijf van 6 dagen, voor de Americas 6 dagen of een zaterdagnacht.

Premium Economy Class cabine
Premium Economy Class cabine

Lufthansa Premium Economy

Bij een Premium Economy ticket bij Lufthansa krijg je onder andere een bagagetoelage van 2x 23kg en loungetoegang voor een toeslag. Aan boord krijg je een welkomstdrankje en amenity kit en heb je natuurlijk een ruimere stoel met 17cm meer beenruimte en een groter entertainment scherm. Daarnaast is er betere catering en service.

Heb je geen Premium Economy ticket dan kan je altijd kijken of je kunt upgraden vanuit Economy of kan bieden op een Premium Economy stoel.

De reisklasse is beschikbaar op longhaul vluchten vanuit Düsseldorf, Frankfurt en München op bijna alle vliegtuigtypes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *