Koop Airberlin miles met bonus tot 50%1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 2 oktober kun je extra bonusmiles krijgen als je Airberlin topbonus miles koopt. Deze bonus kan oplopen tot 50% met een maximum van 15000. Het bonuspercentage hangt af van het ‘pakket’ miles dat je koopt. Hoe groter het pakket hoe meer bonusmiles.

Dit zijn de pakketten die in aanmerking komen:

koop airberlin miles met bonus

Miles kopen

Miles kopen bij topbonus kan telefonisch of online. Betalen kan met creditcard en de miles worden instant bijgeschreven in je account na betaling. Er geldt een maximum van 50000 miles die je per jaar kan kopen. Gekochte miles zijn 36 maanden geldig en tellen niet voor je statusniveau. Mocht je spijt hebben van je aankoop dan kan je binnen 14 dagen je aankoop terugdraaien, zolang er nog niks besteed is.

Conclusie

Deze promotie is niet bijzonder aantrekkelijk. Als de 50% gold voor alle pakketten, dan kon het nog wel eens lonen om weinig miles te kopen om net genoeg te hebben voor een award. Topbonus awards zijn er al vanaf 3000 miles maar dit is exclusief taxes en toeslagen. Tenzij je net te kort komt voor een longhaul of business class award, zou ik niet van deze actie gebruik maken en wachten op bijvoorbeeld een actie voor gratis of extra miles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *