Marriott Rewards Megabonus herfstpromotie 2016 – registratie open2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De nieuwe Marriott promotie is bekend gemaakt voor de herfst en winter 2016 “Choose your path” Hierbij kunnen leden maximaal 50.000 Marriott Rewards punten sparen voor overnachtingen in Marriott hotels. Deelname aan de promotie is gratis en het staat open voor iedereen die lid is van het Marriott Rewards spaarprogramma.

Ben je nog géén lid van Marriott Rewards? Dan kun je hier aanmelden, daarna kun je via de onderstaande link registeren voor de promotie. Aanmelden voor het Marriott Rewards programma is gratis en heeft standaard al een aantal voordelen zoals gratis WiFi en exclusieve tarieven voor leden.

Marriott Rewards Fall Megabonus 2016_1

Er zijn feitelijk twee manieren om maximal 50.000 punten Marriott Rewards punten te sparen tijdens deze promotie.

Optie 1: Verdien 10.000 punten voor iedere 10 nachten, tot een maximum van 50.000 punten;

Optie 2: Verdien 5.000 na het 2e verblijf (maximaal 5.000 punten).

BIj registratie voor de promotie dient een keuze gemaakt te worden, deze kan daarna niet meer worden aangepast.

Registratieperiode: van 1 september 2016 tot 15 december 2016 via deze link (het lukte mij overigens nu al om te registeren).

Actieperiode: van 15 september tot en met 15 januari 2017.

Actievoorwaarden: deze kun je hier vinden

Deelnemende hotels: JW Marriott, Edition, Autograph Collection, Renaissance Hotels, AC Hotels by Marriott, Marriott Hotels & Resorts, Gaylord Hotels, Courtyard by Marriott, SpringHill Suites by Marriott, FairfieldInn & Suites by Marriott, Residence Inn by Marriott, TownePlace Suites by Marriott, Moxy, Marriott Vacation Club en Ritz-Carlton.

Conclusie

Wat voor jou de beste optie is weet ik niet, zelf koos ik voor optie 2. Mijn verblijven bij Marriott dit jaar zijn nogal beperkt, en 10 nachten haal ik zeker niet. Ik heb dit jaar nog de Marriott Rewards Gold status, maar de afgelopen maanden koos ik ervoor mij eerst ter herkwalifieren voor de Diamond status bij Hyatt. Dat is ondertussen gelukt en ik kan mij nu in de 2e helft van 2016 meer gaan focussen op de andere hotelprogramma’s. Ik weet niet of dit een promotie is die mij nu wel over de streep zal trekken om bij Marriott te boeken, want 5.000 punten lijkt niet erg veel. Maar gratis nachten bij Marriott zijn al te boeken voor 7.500 punten per nacht voor categorie 1 hotels.

Ik registreer meestal wel voor Marriott promoties. Aanmelden is immers gratis en soms kom ik toch ergens terecht waar enkel een Marriott hotel is gevestigd en dan pak ik de punten graag toch nog even mee.

Marriott heeft nog wel een andere promotie lopen. Hierbij kun je sneller kwalificeren voor een hoger status in het Marriott Rewards programma doordat verblijven dubbel tellen. Ook hiervoor dienen deelnemers zich te registeren op de Marriott website.

Marriott Accelerate your Elite status_2016

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *