Bonus Miles bij Air Berlin Topbonus

Air Berlin

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De komende twee maanden zijn er verschillende mogelijkheden Bonus Miles bij Air Berlin Topbonus te sparen. Zo kan je kennissen zich aan laten melden voor het programma en zo een bonus verdienen. Daarnaast is er ter ere van het EK Voetbal een promotie voor 3x miles op Europese vluchten!

Referral

Als je een kennis zich aan laat melden voor het Topbonus programma en de nieuwsbrief via een referral link krijgen beiden 500 bonus miles. Tot en met 31 juli wordt die bonus na de eerste aanmelding verdubbeld naar 1000 miles voor beide leden! Er geldt een maximum van 10 referrals per jaar. Meer informatie, de voorwaarden en de link om mensen uit te nodigen vind je op de actiepagina (klik).

Bonus Miles bij Air Berlin Topbonus

EK Promotie

Ter ere van het EK Voetbal biedt Topbonus 3x award miles op vluchten geboekt en gevlogen met Air Berlin of NIKI in de periode 10 juni tot met 10 juli. Hiervoor is het wel nodig voor het boeken en vliegen te registreren. Dit kan via deze link (klik) of via ‘My Promotions’ in je Topbonus profiel. De actie is geldig op alle Europese routes en vluchten binnen Duitsland. De bonus geldt alleen voor award miles, niet voor status miles.

Bonus Miles bij Air Berlin Topbonus

Conclusie

Topbonus heeft regelmatig promoties waarbij je gemakkelijk, soms gratis, miles kan krijgen. Met de Topdeal tickets zijn sommige vluchten al verkrijgbaar vanaf 3000 miles! Daarnaast zijn er via de online shopping mall allerlei artikelen of vouchers te krijgen voor je miles. Ben je nog geen lid van Topbonus, meld je dan zeker aan via een referral link en start gelijk met 1000 miles! Mocht je een referral willen, stuur even een berichtje. Ben je al lid, kijk dan of je kennissen kan aanmelden. Er is geen vluchtactiviteit nodig voor de bonusmiles bij een referral.

Reacties

  1. Sarah zegt

    Voor onze USA gezinsvakantie met Air Berlin hoopten we het maximum te halen uit de Topbonus referral promo maar helaas bleek de content op de linkte pagina te zijn vervangen door die van een andere actie. Na een e-mail hierover aan het Topbonus serviceteam ontving ik volgende reactie “This action ended prematurely on 06/28/2016 (original term until 07/31/16). On the topbonus site the feature is not longer listed and is not longer accessible. Currently no further invitations to topbonus can be sent. Where appropriate the action is repeated at a later time.”. Het was dus helaas een no-go voor ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *