Topbonus gaat samenwerking aan met Germania

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Topbonus, het spaarprogramma van het failliette Airberlin, heeft aangekondigd dat het samen gaat werken met de Duitse airline Germania. Het sparen van Topbonus miles is mogelijk vluchten die telefonisch geboekt zijn bij Germania. Een complex dat (express?) wel erg ingewikkeld is, en bovendien niet geldig is voor huidige tickets. Een uitleg over het proces staat vermeld op de partnerpagina. Het spaarschema is als volgt:

germania topbonus

Germania vliegt vanuit 13 Duitse luchthavens naar meer dan 55, voornamelijk vakantie, bestemmingen. De maatschappij biedt aan boord gratis catering en ook ruimbagage en is daarom niet een echte low-cost airline.

Miles besteden

Gezien de staat van Topbonus zou ik er geen miles meer bijschrijven, tenzij er geen andere optie is. Een vlucht met Germania boeken om Topbonus miles te sparen is al helemaal te gek. Maar wat mogelijk wel interessant kan zijn is het besteden van Topbonus miles bij Germania. Dit is voorlopig nog niet mogelijk, maar Topbonus werkt eraan om dit begin 2018 aan te bieden. Zo kun je mogelijk toch nog van je miles af en een vlucht naar de zon boeken. Voor Nederlanders is het bijvoorbeeld interessant dat Germania vanaf Maastricht, Düsseldorf en Münster/Osnabrück vliegt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *