Eerste KLM A330 met nieuwe World Business Class uitgerust

KLM A330

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nadat KLM op de gehele Boeing 747 en Boeing 777 vloot de World Business Class cabine had uitgerust met een full flat stoel, en in de 787 Dreamliner voor een nieuw type koos, kon de A330 vloot niet achterblijven. Eerder dit jaar maakte de maatschappij bekend om in november te beginnen met de ombouw van de Airbus vliegtuigen. Inmiddels is de eerste Airbus A330-300, met registratie PH-AKA, uitgerust met een nieuwe World Business Class stoel. 3 december had de modificatie al klaar moeten zijn, maar pas gisteren werd de eerste vlucht naar Havana uitgevoerd.

Type stoel blijft een raadsel

Het is nog onbekend welk type stoel er exact geïnstalleerd wordt op de A330’s. De stoelindeling pagina is nog niet geüpdatet. Voor alle vluchten die binnenkort met de AKA worden uitgevoerd staat de seatmap in Manage My Booking of Flightguide geblokkeerd. KLM reageerde ook niet op vragen van deze site over de configuratie van de omgebouwde Airbus vliegtuigen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Waarschijnlijk gaat een volgende A330-300 de komende dagen ook de hangar in voor een cabine update. De grotere variant van de A330 vliegt naar Washington, Aruba/Bonaire, Vancouver, Lagos, Kigali/Entebbe, Bahrein/Koeweit en Havana.

Een review van de huidige business class op de A330 kan je hier (klik) lezen.

Reacties

  1. Pim zegt

    ! 2 jaar ! geleden al een mail ontvangen van de KLM met de boodschap dat ze de hele vloot omgebouwd ging worden en dat het december 2015 klaar zou zijn…. Nu pas deze toestellen….. zeer matig dit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *