Ombouw World Business Class 777-200 Vloot Compleet

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Fantastisch nieuws! De laatste Boeing 777-200ER, PH-BQK, van KLM is de hangar in gegaan om met de nieuwe World Business Class stoelen te worden uitgerust. Dit betekent dat alle vliegende 772’s nu de lie-flat stoel, ontworpen door Hella Jongerius, in de Business Class hebben.

De World Business Class stoel in de 777.

Economy Class

Niet alleen de stoelen in Business Class zijn vernieuwd. Ook in Economy is de cabine aangepakt. Helaas betekent dat ook dat de 10-per-rij (klik) werkelijkheid is geworden. Meer informatie over de nieuwe cabines kan je in dit artikel (klik) lezen.

Economy KLM
Economy Class stoelen Boeing 777-200

Vervolg ombouw

Nu de -200 vloot is omgebouwd, zal KLM beginnen aan de modificatie van de Boeing 777-300ERs. Een paar van deze kisten hebben de nieuwe stoelen al vanuit de fabriek meegekregen. Over de eventuele ombouw van de A330 vloot bestaat nog onduidelijkheid, omdat het niet helder is hoe lang deze toestellen nog gebruikt zullen worden. Aan boord van de nieuwe Boeing 787 Dreamliners (klik) is voor een ander type stoel gekozen; de reverse herringbone. Het grote voordeel hier is dat alle passagiers direct toegang tot het gangpad (klik) hebben.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *