NIEUWE BESTEMMINGEN VANAF DÜSSELDORF MET AIRBERLIN

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf de zomer van 2016 zal Airberlin haar routenetwerk binnen Europa uitbreiden met een drietal steden, namelijk Stockholm, Bologna en Sofia. Daarnaast zal de frequentie van een aantal vluchten worden verhoogt en wordt er op nieuwe steden gevlogen vanaf Düsseldorf.

De voornaamste reden voor het uitbreiden van het netwerk is volgens CEO Stefan Pichler het vergroten van de concurrentiepositie binnen Europa. Tevens zal het verhogen van het aantal vluchten een beter verbinding bieden voor lange afstandsvluchten.

Nieuwe bestemmingen en meer vluchten naar Italië

Vanaf 2 mei 2016 wordt er 3 keer tussen Düsseldorf en Bologna gevlogen. De bestaande verbinding tussen Düsseldorf naar Florence en Venetië wordt verhoogt van 1 naar 3 vluchten per dag. Ook op Barcelona wordt straks twee keer per dag gevlogen vanaf Düsseldorf. Deze vluchten op de Italiaanse steden heeft alles te maken met de uitbreiding van de diensten samen met de partner Alitalia.

Meer reismogelijkheden naar Scandinavië

Vanaf 2 mei 2016 zullen er ook drie vluchten per dag van Düsseldorf naar Stockholm gaan in aanvulling op de reeds bestaande vluchten naar o.a. Oslo en Helsinki. Vanaf Berlijn zal in plaats van 3 keer 4 keer per dag naar Göteborg en Kopenhagen worden gevlogen. 

Vanaf Berlijn naar Oost-Europa

Vanaf 27 maart 2016 wordt er vanaf Berlijn naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia gevlogen als codeshare service met Bulgaria Air.

Routemap Airberlin

Alle mogelijk vluchten vanaf Düsseldorf met Airberlin (er wordt ook op de Canarische Eilanden gevlogen, dit is niet zichtbaar op bovenstaande routekaart).

Hoe vaak maak jij gebruik van airport Düsseldorf? Laat een reactie achter of discussieer mee op het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *