KLM voorziet vluchten naar Tel Aviv van uitgebreidere maaltijdservice2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zet vanaf het einde van deze zomer de grotere Boeing 777 -200ER toestellen in naar Tel Aviv. Aan boord van deze KLM vluchten ontvangen passagiers straks ook een uitgebreidere maaltijdservice.

KLM met uitgebreidere maaltijdservice naar Tel Aviv

Op dit moment ontvangen passagiers die met KLM naar Tel Aviv reizen een maaltijd of snack die je ook krijgt op andere korte vluchten binnen Europa. Met de komst van de Boeing 777-200ER op deze route krijgen passagiers aan boord van deze vluchten ook een verbeterde maaltijdservice. Goed nieuws dus!

De vluchten met de Boeing 777-200ER vertrekken vanaf 29 mei 2023 vanaf Schiphol. De vluchten worden uitgevoerd volgens dit vluchtschema:

  • KL461 vertrekt dagelijks om 21.25 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 02.35 uur lokale tijd aan in Tel Aviv,
  • KL462 vertrekt dagelijks om 04.45 uur lokale tijd uit Tel Aviv en komt om 08.30 uur aan in Amsterdam.

Dit is de maaltijdservice

Bij de start van de vlucht ontvangen passagiers een welkomstservice. Daarna ontvangen zij een warme maaltijd en is er keuze uit diverse drankjes. Er is ook een optionele koffie en thee service aan boord. In de galley kunnen passagiers gratis drankjes en kleine versnaperingen krijgen, net als bij long haul vluchten.

Hiermee komt de service aan boord van de vluchten naar Tel Aviv op hetzelfde niveau als naar andere intercontinentale bestemmingen. Op dit moment zet de luchtvaartmaatschappij nog een Boeing 737-900ER in op deze route. Passagiers die met dit toestel reizen kunnen helaas nog niet gebruik maken van de verbeterde maaltijdservice. De Boeing 737-900ER kun je op deze route vinden tot en met 28 mei 2023.

B777 KLM

Voor passagiers die reizen met de luchtvaartmaatschappij naar Tel Aviv is de Boeing 777-200ER ook een vooruitgang qua comfort. In het toestel zijn namelijk World Business Class stoelen te vinden die volledig plat kunnen. Iedere passagier kan ook gebruik maken van het het inflight entertainmentsysteem. Passagiers die reizen in Economy Class hebben ook de keuze uit een Economy Comfort stoel.

Afbeeldingen ©KLM / Omslagfoto: InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *