KLM zet Boeing 777-200ER in op vluchten naar Tel Aviv1 min leestijd

B777 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zet tijdens de aankomende zomerdienstregeling een Boeing 777-200ER toestel in op de route naar Tel Aviv in Israel. Normaliter wordt dit toestel alleen ingezet op lange intercontinentale vluchten. Luchtvaartmaatschappij El Al vliegt deze zomer met een Boeing 787 Dreamliner tussen Tel Aviv en Amsterdam. 

KLM met Boeing 777-200ER naar Tel Aviv

Op de route van Amsterdam Airport Schiphol naar Tel Aviv wordt tot en met 28 mei 2023 een kleinere Boeing 737-900ER ingezet. Vanaf maandag 29 mei zal dit toestel vervangen worden door de grotere Boeing 777-200ER.

De vluchten met dit grotere toestel worden uitgevoerd volgens dit schema:

  • KL461 vertrekt dagelijks om 21.25 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 02.35 uur lokale tijd aan in Tel Aviv
  • KL462 vertrekt dagelijks om 04.45 uur lokale tijd uit Tel Aviv en komt om 08.30 uur aan in Amsterdam

KLM Economy Cabine TEL AVIV

Voor passagiers die reizen met KLM naar deze bestemming is de B777-200ER een behoorlijke vooruitgang qua comfort. In dit toestel is namelijk een World Business Class te vinden met stoelen die volledig plat kunnen. Passagiers in Economy Class kunnen ook kiezen uit een Economy Comfort stoel. Iedere passagiers heeft ook de beschikking tot het inflight entertainmentsysteem. 

De Boeing 777-200ER toestellen van KLM zullen in de komende jaren ook voorzien worden van de nieuwe Premium Comfort cabine en de nieuwe World Business Class cabine. Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer exact het eerste omgebouwde toestel ingezet wordt op het KLM netwerk.

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Beter comfort? Alleen in Business Class, in Economy is het één pot nat. Ik snap overigens niet waarom er nog mensen zijn die geld neertellen voor zo’n lange vlucht in KLM’s nep Business Class in de 737. Of überhaupt KLM vliegen naar TLV. Het in-flight product is nou niet bepaald je van het, en midden in de nacht vertrekken of aankomen is iets voor de gekken. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *