InsideDeals: TAP Air Portugal Business Class naar Cancun vanaf € 1.3792 min leestijd

Airbus A340 van TAP Air Portugal (Bron: TAP Air Portugal)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week publiceren we weer een nieuwe InsideDeals met een relaxte reis naar een relaxte bestemming. Je vliegt namelijk in Business Class met TAP Air Portugal in de Airbus A330 naar Cancún, en dat voor nog geen € 1.400. Een nette prijs voor een Business Class retourticket! Geniet jij straks van een klassieke Margarita in de Mexicaanse zon?

Business Class naar Mexico

Regelmatig zijn er interessante deals te vinden in Premium Economy, Business Class of zelfs First Class. Maar ook Economy Class vliegtickets kunnen natuurlijk gunstig geprijsd zijn. Geregeld delen we dit soort deals in onze InsideDeals artikelen. Vorige keer schreven we nog over Business Class vliegtickets naar Afrika en Azië. Daarvoor kwamen ook Premium Economy deals aan bod richting onder meer Zuid-Amerika.

Vandaag dus een deal voor een mooie reis naar Mexico, in samenwerking met Luxury Flight Club. Deze bestemming is overigens heel populair op het moment. Niet alleen voor de zomervakantie, maar ook voor een trip later in het jaar. Met deze deal met TAP Air Portugal vlieg je namelijk in het najaar. Voor een Business Class ticket (boekingsklasse J) betaal je normaal snel meer dan € 3.500. Maar met deze deal ben je rond de € 1.400 kwijt voor een retour in de Business Class van TAP Air Portugal. Het is zelfs mogelijk om nog een stopover in te bouwen in Portugal.

TAP Air Portugal, Airbus A330-900neo

Het minimum aantal dagen dat je in Mexico dient te verblijven is 5 dagen. Verder dien je uiterlijk 28 maart 2023 te boeken voor een vlucht met vertrek en aankomst dat binnen de periode september tot en met december 2023 ligt. Er is meer dan voldoende beschikbaarheid in die periode. Je kunt boeken via bijvoorbeeld Google Flights, Momondo of direct bij TAP.

Enkele voorbeelden van mogelijke routes:

  • Amsterdam – Lissabon – Cancún, vanaf € 1.455
  • Brussel – Lissabon – Cancún, vanaf € 1.433
  • Parijs – Lissabon – Cancún, vanaf € 1.499
  • Barcelona – Lissabon – Cancún, vanaf € 1.407
  • Madrid – Lissabon – Cancún, vanaf € 1.408
  • Lissabon – Cancún, zelfs vanaf € 1.379

Deze diashow vereist JavaScript.

TAP Air Portugal Business Class

Op het lange stuk van Lissabon naar Cancún vliegt TAP regelmatig met de Airbus A330-900neo. Dit toestel heeft 298 plaatsen, waarvan 34 in Business Class. Dit vliegtuig biedt ‘TAP Executive Class’ stoelen die volledig plat kunnen. Deze A330 van TAP biedt ook WiFi aan met de mogelijkheid om gratis berichten te versturen en ontvangen via populaire de berichten apps. Meer over de neo kisten in de vloot van TAP lees je hier.

Bron screenshots: Google Flights
Bron foto’s: TAP Air Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *