IHG One Rewards breidt uit met Iberostar resorts1 min leestijd

IHG Iberostar

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG One Rewards gaat later dit jaar uitbreiden door 70 hotels en resorts van Iberostar aan hun aanbod toe te voegen. Het programma onderging vorig jaar een vernieuwing waardoor er het een en ander is veranderd.

IHG breidt uit met Iberostar resorts

Meer dan de helft van deze hotels en resorts zijn all inclusive resorts. 35 van deze hotels en resorts zijn gevestigd in Spanje wat ook op de helft neerkomt. Verder vind je nog 2 hotels en resorts in Portugal en Griekenland en 3 in Montenegro. Aan de andere kant van de Atlantische Ocean vind je nog 7 resorts in Mexico en 7 in de Dominicaanse Republiek. De overige resorts bevinden zich in Marokko, Kaap Verdië en Tunesië.

IHG Iberostar
IHG breidt uit door 70 hotels en resorts van Iberostar aan het aanbod toe te voegen. (bron: Iberostar)

Net als bij de vernieuwing in het loyaliteitsprogramma gaat met de toevoeging van deze hotels en resorts het aanbod van IHG er ook flink op vooruit. Concurrenten Marriott en Hyatt hebben namelijk veel meer van dit soort resorts in hun aanbod zitten. Dit moet bij IHG zeker reden zijn geweest om de samenwerking met Iberostar aan te gaan. Het is natuurlijk interessant om in de nabije toekomst te zien wat voor voordelen IHG One Rewards leden zullen krijgen bij deze hotels en resorts.

Conclusie

Dit is natuurlijk een goede ontwikkeling binnen IHG om te blijven concurreren met andere grote hotelketens. IHG maakte een aantal maanden geleden ook al bekend om een aantal Iberostar resorts aan het aanbod toe te willen voegen. Later dit jaar zullen deze hotels en resorts dus aan het aanbod worden toegevoegd. De exacte datum is echter nog niet bekend.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *