In Griekenland zal de eerste Banyan Tree van Europa worden geopend2 min leestijd

Banyan Tree komt naar Europa en wel naar Griekenland.

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In Europa kennen we op dit moment nog geen locatie waar je hotels van het Banyan Tree merk tegen zult komen. Dat is jammer want dit merk biedt een mooie reiservaring die maar op weinig plekken te vinden is. Banyan Tree staat voor een duurzaam verblijf en uit dit op verschillende manieren. Gelukkig hoeven we binnenkort niet heel ver meer te reizen om te genieten van alle luxe die het hotelmerk te bieden heeft. Banyan Tree opent binnenkort namelijk haar deuren in Europa, en wel in Griekenland.

Duurzaamheid

Banyan Tree is sinds een tijd onderdeel van de Franse Accor Group. Leden van het loyaliteitsprogramma ALL kunnen ook hier gebruikmaken van de faciliteiten die behoren bij het deelnemersniveau. Dit varieert van eerder inchecken tot aan een kamerupgrade. Naast Banyan Tree bestaat de keten ook uit de merken Dhawa, Angsana en Cassia. 

Banyan Tree komt naar Europa en wel naar Griekenland.

Bij alle hotels is duidelijk dat het duurzaamheidsconcept naar voren komt. Zo wordt er op een verantwoorde manier gebruik gemaakt van grondstoffen. Zo zal het nieuw te openen Griekse Banyan Tree Varko Bay 70% van het water hergebruiken als irrigatiewater. Ook zet het in op het gebruik van duurzame energie en het sturen op beplanten van het gebied waar het hotel gevestigd is. Dit zorgt tevens voor een prettige sfeer om in te verblijven.

Banyan Tree Varko Bay

In 2026 zal de eerste Banyan Tree in Europa worden geopend in Griekenland. Dit hotel zal te vinden zijn op het schiereiland Varko in Pogonia. Het 5-sterren hotel krijgt 116 villa’s en 43 luxe appartementen in Banyan Tree-stijl voor de verhuur. 

Banyan Tree komt naar Europa en wel naar Griekenland.

De villa’s en appartementen hebben uitzicht op de Ionische Zee. Er zullen tal van faciliteiten beschikbaar zijn. Zo kun je gebruikmaken van de Banyan Tree Spa, een watersportcentrum, vergader- en evenement ruimtes, een strandclub, bar en diverse restaurants. 

We mochten eerder verblijven in het Banyan Tree Bangkok, waarover je hier een review kunt lezen.

Bron & beeldmateriaal: Banyan Tree 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *