KLM voorziet alle Boeing 787 Dreamliners van Premium Comfort2 min leestijd

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij KLM is nu bezig met het inbouwen van de nieuwe Premium Comfort cabine in het laatste Boeing 787 Dreamliner toestel. Vlieg je met de Dreamliner van KLM, dan is de cabine nu dus gegarandeerd aan boord geïnstalleerd.

KLM Premium Comfort nu in alle Boeing 787 Dreamliners beschikbaar

KLM werkt sinds eind vorig jaar aan het inbouwen van de nieuwe Premium Comfort cabines aan boord van haar vliegtuigen. Alle grote Boeing 787-10 toestellen waren al voorzien van de nieuwe cabine, maar van de kleinere -9 variant moesten er begin vorige maand nog drie omgebouwd worden. Het laatste toestel dat de nieuwe cabine aan boord krijgt is de PH-BHI.

In met de Boeing 787-9 Dreamliner van de luchtvaartmaatschappij, dan zijn er 21 stoelen aanwezig in de Premium Comfort cabine. In de World Business Class staan er 30 en in Economy Class is plaats voor 224 passagiers. Vlieg je met de grote Boeing 787-10, dan is er plaats voor 28 passagiers in de Premium Comfort cabine. In World Business Class kunnen 38 passagiers meereizen en in Economy Class maximaal 252.

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort

Nu het ombouwen van de Dreamliner vloot compleet is kan KLM zich focussen op de Boeing 777 vloot. Dit toestel krijgt naast de nieuwe Premium Comfort cabine ook een nieuwe World Business Class aan boord. De nieuwe stoelen in Business Class zijn gebaseerd op de variant die in de Dreamliner staat, maar is nu ook voorzien van een privacy deur. Het eerste Boeing 777-300ER toestel met de twee nieuwe cabines aan boord vliegt sinds eind juni rond. De Airbus A330 toestellen in de vloot van de luchtvaartmaatschappij worden niet voorzien van een nieuwe cabine.

Vlieg je met KLM in Premium Comfort, dan kun je natuurlijk ook XP verzamelen in het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. In dit artikel kun je alle informatie vinden over het verdienen van XP in de Premium economy cabine.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *