Profiteer deze zomer van korting en extra Reward punten bij Accor2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft de laatste tijd veel promoties. Zo kun je onder meer 4x punten verdienen op nieuwe hotels en is er een speciale Fast Track om de Gold of zelfs Platinum te behalen. Maar het blijft daar niet bij deze zomer. Accor komt namelijk met korting op overnachtingen en extra Reward punten in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Check het artikel voor de details.

Zomerse korting bij Accor ALL

Deze zomer profiteer je dus van diverse kortingen en extra punten bij Accor ALL. Allereerst is er momenteel een actie waarbij je op overnachtingen bij MGallery in Israël tot 20% korting kunt krijgen. Daarnaast krijg je dubbele Reward punten én kans op een upgrade (indien beschikbaar). De deelnemende hotels zijn het Elkonin Tel Aviv Hotel – MGallery en het Theatron Jerusalem Hotel & Spa MGallery Collection. De actie is geldig voor verblijven van minimaal 2 nachten. Reserveer vóór 21 juli en boek een verblijf tussen 7 juli en 3 september. Alle info en voorwaarden over deze promotie zijn hier terug te lezen.

Benieuwd naar onze reviews van verblijven bij MGallery hotels? Check dan deze pagina voor een overzicht.

De tweede actie geldt voor diverse landen in Europa en Noord-Afrika. Je kunt daarmee dubbele Reward punten verdienen als je minimaal 3 aaneengesloten nachten verblijft bij een van de deelnemende hotels. Reserveer vóór 21 juli en verblijf tussen 7 juli en 3 september. Alle info en voorwaarden over deze promotie zijn hier terug te lezen.

Deze promoties gelden alleen als je direct bij Accor boekt. Dat kan via de website, Accor App, telefonisch of direct bij het hotel. Boekingen via Hotels.com of Momondo komen niet in aanmerking. Check de website van Acoor voor alle voorwaarden van de promoties.

Mondrian Shoreditch (Bron: Accor)

Loyalty programma Accor ALL

ALL staat voor Accor Live Limitless, dit is het loyaliteitsprogramma van de Franse hotelketen. Met het programma spaar je nachten, Status en Reward punten. Met de nachten en statuspunten kun je een status verkrijgen. Je begint met Classic, waarna je door kunt gaan voor Silver, Gold en Platinum. Hoe hoger de status hoe vaker je moet overnachten.

Maar een hogere status levert ook meer voordelen op. Zo krijgen Silver leden een gratis welkomstdrankje bij check-in. Maar Gold leden hebben op hun beurt weer kans op een kamerupgrade (indien beschikbaar). Platinum leden kunnen onder meer de lounge bezoeken (indien beschikbaar).

Met een verblijf kun je ook Reward punten sparen. Zodra je 2.000 punten hebt gespaard kun je die inzetten voor een korting van € 40 op je volgende overnachting. Maar als je bijvoorbeeld 4.000 punten hebt gespaard dan heb je al een korting van € 80. Het aantal Reward punten dat je spaart is afhankelijk van het hotelmerk. Hoeveel punten welk merk oplevert lees je hier.

Bron foto’s: Accor ALL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *