Krijg Accor ALL Gold status door middel van fast-track2 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een status fast-track promotie lopen voor Silver leden waardoor je versneld Gold of Platinum status kunt krijgen. Het loyaliteitsprogramma van de Franse hotelteken kwam een aantal jaar geleden ook al met een fast-track promotie.

Accor ALL fast-track promotie

Met deze fast-track promotie kun je als Accor ALL Silver lid versneld de Gold of Platinum status behalen. Deze promotie is echter alleen gericht aan een beperkt aantal leden. Het is niet precies bekend wie deze doelgroep precies omvat. Het lijkt erop dat Accor ALL Silver leden die weinig verblijven aan wil moedigen om een hogere elitestatus te behalen waardoor het uiteraard aantrekkelijker wordt om bij deze hotelketen te boeken. Door deel te nemen aan deze fast-track promotie krijg je na één verblijf in totaal 7 elitenachten bijgeschreven waardoor je sneller de volgende elitestatus binnen Accor ALL kunt behalen.

Accor, Fast-track, Silver, promotie
Accor ALL heeft op dit moment een fast-track promotie lopen voor Silver leden (Foto: InsideFlyer – Christian)

Met de Gold status krijg je o.a. meer bonuspunten en maak je daarnaast kans op een upgrade. Met Platinum status krijg je daarnaast ook toegang tot de lounge indien deze aanwezig is. Om deel te nemen aan deze fast-track promotie dien je je voor 26 juni 2023 te registreren. Dit kun je doen via deze link. Vervolgens dien je één verblijf te voltooien voor 1 oktober dit jaar. Dit verblijf dient uiteraard geboekt te zijn via de Accor ALL boekingskanalen. Een verblijf geboekt via bijvoorbeeld booking.com of Expedia komt niet in aanmerking voor deze promotie.

Recentelijk verbleven we in een prachtige suite van het luxe MGallery Le Louise Hotel in Brussel (onderdeel van Accor All). Check hier onze ervaringen met dit hotel.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *