Status fast track bij Accor Live Limitless1 min leestijd

Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor Live Limitless, het loyaliteitsprogramma van Accor, wil het de komende tijd makkelijker en aantrekkelijker maken voor leden om te kwalificeren voor een hogere elite status. Classic, Silver en Gold leden kunnen namelijk gebruikmaken van een fast track naar het volgende niveau van Accor. Na registratie krijgen deze leden, afhankelijk van hun huidige niveau, bonus elite kwalificerende nachten bijgeschreven bij hun volgende verblijf.

Fast Track

Classic leden krijgen 5 nachten van de 10 noodzakelijke nachten voor de upgrade naar Silver. Silver leden krijgen alvast 7 van de 30 benodigde nachten voor Gold. En Gold leden krijgen 10 van de 60 nachten die nodig zijn voor Platinum status. Voor Platinum leden is er helaas geen bonus op weg naar Diamond status.

Gratis ontbijt voor Diamond & Platinum Leden ALL Accor

Voorwaarden

Registratie is dus noodzakelijk en dat kan hier. Deze fast track is geldig tot en met 31 december 2020. Reserveringen en verblijven gemaakt tussen 1 augustus en 31 december komen in aanmerking. Nachten gespaard in 2020 worden nu meegenomen naar 2021. Zo kan je deze promo gebruiken om ook volgend jaar sneller te kwalificeren voor status voor 2022.

Accor heeft nu ook een promotie lopen voor meer punten, met tot 6000 bonuspunten. Meer hierover lees je hier. Het is ook nog steeds mogelijk om de Gold status rechtstreeks te ‘kopen’, door middel van de Ibis Business Card. Hiermee krijg je onder andere een kamerupgrade, extra punten en een welkomstgeschenk.

Reacties

  1. Cees zegt

    Deze actie is niet geldig als je rechtstreeks boekt bij een all accor hotel. Volgens de accor groep moet er geboekt worden via Flight Centre Travel Group Corporate Heeft iemand andere ervaringen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *