easyJet start twee nieuwe routes vanaf Amsterdam1 min leestijd

Airbus toestel van EasyJet (Bron: EasyJet)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij easyJet start aankomende winterdienstregeling met twee nieuwe routes vanaf Amsterdam. De luchtvaartmaatschappij vliegt dan vanuit Nederland ook naar Rovaniemi en Aqaba.

easyJet vanaf Amsterdam naar Finland

easyJet vliegt tijdens het aankomende winterseizoen naar 35 internationale luchthavens vanuit Nederland. Een van deze 35 bestemmingen is dus naar het Finse Rovaniemi. De luchtvaartmaatschappij vliegt elke donderdag tussen 14 december 2023 en 11 januari 2024 naar deze bestemming.

De vlucht vertrekt om 07.00 uur vanaf Amsterdam en komt om 11.00 uur lokale tijd aan in Rovaniemi. De terugvlucht vertrekt om 11.45 uur lokale tijd en komt om 14.00 uur aan in Amsterdam. Deze winter vliegt KLM ook naar deze bestemming. Vanuit de Finse bestemming kun je makkelijk Lapland ontdekken. Daarnaast is het ook de ideale bestemming om bijvoorbeeld het Noorderlicht te zien en is het de officiële woonplaats van de Kerstman.

Naadloze overstap in Amsterdam tussen easyJet en Icelandair door nieuwe samenwerking

Ook een nieuwe route naar Jordanië

Daarnaast vliegt easyJet deze winter ook naar het Jordaanse Aqaba. Tussen 1 november 2023 en 30 maart 2024 vliegt de luchtvaartmaatschappij op woensdag en zaterdag naar deze bestemming. De vlucht vertrekt om 08.15 uur vanuit Amsterdam en komt om 15.25 uur lokale tijd aan in Jordanië. De terugvlucht vertrekt om 16.15 uur lokale tijd uit Aqaba en komt om 19.55 uur aan in Amsterdam.

Aankomende winter vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar naar Londen Southend. Hierdoor zijn alle luchthavens in en rondom bereikbaar vanaf Amsterdam Airport Schiphol. De vluchten naar Londen Southend worden deze winter tussen november 2023 en februari 2024 uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij.

Afbeeldingen ©easyJet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *