KLM gaat deze winter ook naar Rovaniemi vliegen1 min leestijd

Boeing 737 van KLM (Bron: KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij KLM lanceerde vorig jaar de vluchten van Amsterdam naar de Finse bestemming Rovaniemi. Deze bestemming zal ook aankomende winter weer aangevlogen worden vanaf Nederland.

KLM deze winter naar Rovaniemi

De Finse bestemming Rovaniemi ligt net boven de poolcirkel. Vanaf 25 november vliegt KLM naar deze bestemming. Tot en met 23 maart 2024 worden de vluchten uitgevoerd vanaf Nederland. Ook partnerluchtvaartmaatschappij Air France heeft deze bestemming in haar netwerk opgenomen.

De vluchten zullen elke dinsdag en zaterdag vertrekken. Vlucht KL1213 vertrekt om 12.35 uur vanuit Schiphol en komt om 16.30 uur lokale tijd aan in Rovaniemi. De vluchttijd bedraagt ongeveer twee uur en 55 minuten. Op de bestemming is het één uur later is dan in Nederland. De terugvlucht met vluchtnummer KL1214 vertrekt om 17.30 uur lokale tijd. Het toestel land daarna rond 19.35 uur op Schiphol.

KLM Rovaniemi

Op de vluchten zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 737-800 in. In dit toestel is plaats voor maximaal 186 passagiers. In dit vliegtuig is er keuze uit stoelen in Europe Business Class en Economy Class. In de laatstgenoemde klasse zijn ook Economy Comfort stoelen te boeken.

Vanuit de Finse bestemming kun je Lapland ontdekken. Zo is het de ideale bestemming om bijvoorbeeld het Noorderlicht te zien. Daarnaast is het ook de officiële woonplaats van de Kerstman. Naast Rovaniemi kun je ook met KLM naar Helsinki reizen.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *