KLM vliegt naar 165 bestemmingen in zomerdienstregeling 20232 min leestijd

Vlootvernieuwing bij KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM vliegt tijdens de zomerdienstregeling die vandaag start naar 96 Europese en 69 intercontinentale bestemmingen. Het netwerk in Azië wordt daarbij ook uitgebouwd en de rechtstreekse vluchten komen terug. Partner Air France vliegt naar 191 bestemmingen in 89 landen.

KLM Zomerdienstregeling 2023

In Europa voert KLM deze zomerdienstregeling ook de vluchten naar Nantes uit. Deze route is in de winterdienstregeling overgenomen van Air France. Naar deze bestemming zijn er drie vluchten per dag. Naar Rennes is er ook een dagelijkse vlucht. Daarnaast zijn er in Europa veel andere bestemmingen bereikbaar met de luchtvaartmaatschappij.

In Azië zal het netwerk ook verder uitgebouwd worden. Tijdens de zomer zijn er zestien bestemmingen bereikbaar in deze regio. Zo komen ook de dagelijkse vluchten naar China weer terug die zonder tussenstop in Seoul uitgevoerd worden. Naar Japan zijn er zowel rechtstreekse vluchten als vluchten die een tussenstop maken in Zuid-Korea. Naar Denpasar en Jakarta vliegt KLM via Singapore. KLM vliegt naar Manilla via Kuala Lumpur. India is bereikbaar met vluchten naar Delhi, Mumbai en Bangalore.

In Noord-Amerika zijn er achttien bestemmingen bereikbaar. De vluchten naar Toronto in Canada zijn uitgebreid met drie extra vluchten per week ten opzichte van vorig jaar. Op de vluchten naar bijvoorbeeld New York, Los Angeles, Toronto, Calgary en Austin is de nieuwe Premium Comfort cabine beschikbaar.

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort Zomerdienstregeling

Midden-Oosten, Caribisch Gebied, Zuid-Amerika en Afrika

In het Midden-Oosten zijn er dagelijkse rechtstreekse vluchten naar Dubai en Tel Aviv. Naar de laatstgenoemde bestemming zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 777-200ER in. Dit toestel vervangt de kleinere Boeing 737-900 die normaliter ingezet werd op deze route. De B777-200ER vliegt per eind mei op deze route. Naar Koeweit zijn er vier vluchten per week in combinatie met Bahrein. De andere drie vluchten zijn in combinatie met Muscat.

Naar Curaçao zijn er deze zomer ook dagelijkse vluchten. In de periode tussen juli en augustus zijn er tien vluchten per week. Naar Aruba en Bonaire zijn er ook dagelijkse vluchten. Naar Suriname vliegt KLM zes keer per week. Port of Spain en Sint-Maarten zijn bereikbaar met drie vluchten per week. Surinam Airways is hier ook weer actief.

In Zuid-Amerika zijn er tien bestemmingen bereikbaar vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Er zijn bijvoorbeeld dagelijkse vluchten naar São Paulo, Buenos Aires en Panama Stad. Costa Rica is bereikbaar tot half mei, in combinatie met Liberia.

Reizigers die naar Afrika willen reizen hebben de keuze uit tien bestemmingen. Naar Zanzibar zijn er twee vluchten per week in combinatie met Tanzania. Naar Nairobi, Kaapstad en Johannesburg zijn er dagelijkse vluchten. Alle bestemmingen die deze zomer aangevlogen worden kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *