KLM voorziet nu ook nieuwste Boeing 787-10 van Premium Comfort2 min leestijd

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft eind vorig jaar de nieuwste Boeing 787-10 Dreamliner ontvangen. De nieuwste Boeing 787-10 is sinds de indienststelling ingezet zonder de nieuwe Premium Comfort cabine. De ombouw voor dit toestel is op dit moment aan de gang. Vanaf morgen voert het de eerste vluchten uit met passagiers.

KLM bouwt Premium Comfort in Boeing 787-10 Dreamliner in

De ombouw van de PH-BKK is afgelopen week gestart. Het toestel is de afgelopen periode ingezet naar diverse intercontinentale bestemmingen. De Boeing 787-10 zal vanaf morgen weer ingezet worden in de vloot, inclusief de nieuwe Premium Comfort cabine. Hierdoor is het dus een garantie dat als je met de Boeing 787-10 Dreamliner vliegt, er ook daadwerkelijk de Premium Economy cabine aan boord is. De inbouw van de nieuwe cabine wordt gedaan door KLM zelf op Schiphol.

Het toestel staat op dit moment ingepland om morgen als KL643 vanaf Schiphol naar New York JFK te vliegen. Uiteraard kan dit op het laatste moment nog wijzigen. Een review van een vlucht in deze cabine met de grote Boeing 787-10 Dreamliner kun je hier lezen op InsideFlyer.

 

Boeing 787-9 Dreamliner

De luchtvaartmaatschappij is ook bezig met het inbouwen van de cabine in de kleinere Boeing 787-9 Dreamliner toestellen. Op dit moment zijn er twee toestellen waarin je de nieuwe cabine kunt vinden. De komende tijd gaat de luchtvaartmaatschappij aan de slag om bijna de gehele intercontinentale vloot te voorzien van de cabine. Alleen voor de Airbus A330 toestellen is de cabine niet gepland.

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort KLM Premium Comfort Boeing 787-10

Passagiers hebben in de nieuwe Premium economy cabine de beschikking over stoelen die tot 17 centimeter meer beenruimte bieden dan de stoelen in Economy Class. Ook Economy Comfort blijft beschikbaar voor Economy Class passagiers en dan heb je in de Premium Comfort class 7 centimeter meer beenruimte dan in Economy Comfort. De stoelen kunnen 20 centimeter naar achteren en zijn ook voorzien ook een voetensteun. Tevens is de hoofdsteun verstelbaar.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *