Krijg € 100,- korting op vluchten van Aegean2 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je € 100,- korting kunt krijgen op vluchten van 1 april t/m 31 oktober 2023. Eerder dit jaar had de Griekse maatschappij ook al een promotie lopen waarbij je het tweede ticket gratis kreeg.

€ 100,- korting bij Aegean

De korting geldt op retourvluchten met Aegean en Olympic Air in zowel economy- als in business class van en naar Griekenland. Je hebt nog tot 21 april om te profiteren van deze korting. Om van deze korting gebruik te kunnen maken dien je de code WELCOMEBACK in te voeren bij het aankopen van de vluchten. De code kan slechts eenmaal worden gebruikt en is niet overdraagbaar. Met deze kortingscode krijg je € 100,- korting op het tarief van je vlucht. De korting geldt dus niet op eventueel bijkomende belastingen en toeslagen.

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)
Krijg tijdelijk een korting van € 100,- op vluchten van Aegean. (bron: Aegean)

Dit is een mooie aanbieding als je nog wat segmenten nodig hebt om status te bemachtigen binnen het Aegean Miles+Bonus programma. Verder staat in de voorwaarden te lezen dat de korting niet geldt op codeshare vluchten. Ook mag je deze kortingscode niet combineren met eventueel andere promoties.

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Reacties

  1. Xandrios zegt

    Deze promotie is enkel voor mensen die deze daadwerkelijk per e-mail hebben ontvangen. Als je die mail niet hebt gehad dan kun je deze promo dus niet gebruiken.

    Aegean heeft veel vaker van deze promo’s, maar zelden gelden ze voor iedereen. Deze zeker niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *