KLM stelt Austin verder uit naar zomer 20222 min leestijd

KLM Airbus A330-300 in de nieuwe livery (Bron: KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft de vluchten met bestemming Austin verder uitgesteld naar de zomer van 2022. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de eerste vlucht op 4 mei 2020 vertrok, maar dat werd uitgesteld naar dit jaar. Nu blijkt uit het vluchtschema dat dit nog verder is uitgesteld.

Voor het aankomende winterschema dat start op 31 oktober zijn er wel zes andere nieuwe bestemmingen voor KLM. In de winter zal de luchtvaartmaatschappij naar Mombasa, Orlando, Cancún, Bridgetown, Port of Spain en Phuket vliegen. De vluchten naar Orlando zijn wel in combinatie met Miami en de vluchten naar Phuket met Kuala Lumpur.

KLM naar Austin in 2022

De eerste vlucht staat nu gepland voor 28 maart 2022. De vluchten tussen Amsterdam en Austin staan gepland op maandag, donderdag en zaterdag. Je vliegt dan met een Airbus A330-200 Deze vluchten gaan volgens onderstaand schema:

  • KL667 vertrekt om 12:40 uur uit Amsterdam en komt om 16:10 uur aan in Austin
  • KL668 vertrekt om 18:00 uur uit Austin, maar komt de volgende dag om 10:25 uur aan in Amsterdam

Aan boord van de A330-200 is plaats voor 30 passagiers in World Business Class. Deze stoelen staan in een 2-2-2 configuratie. De stoelen in Economy Class en Economy Comfort staan in een 2-4-2- opstelling, waarbij er plaats is voor 292 passagiers. Ook is het mogelijk om virtueel door dit toestel te lopen.

Huidige bestemmingen in Noord-Amerika

Op dit moment vliegt KLM weer naar een groot aantal bestemmingen in Noord-Amerika. Het netwerk is nu nagenoeg gelijk aan het niveau van 2019. De luchtvaartmaatschappij vliegt momenteel naar: Houston, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Chicago, New York, Washington DC, Boston, Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto, Ottawa en Montreal.

De vluchten van Amsterdam naar Salt Lake City worden uitgevoerd door Delta, een partner van KLM. KLM vliegt dit jaar echter niet zelf naar deze bestemming. Daarnaast staan er nog vluchten op de planning naar Las Vegas en Minneapolis, maar die worden nog niet uitgevoerd in verband met de reisrestricties tussen de EU en Verenigde Staten.

KLM World Business Class A330 Austin

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. JongMaarNietZoJong zegt

    KLM gaat precies ná het grote evenement SXSW vliegen. Een evenement waar ook veel Nederlanders naartoe gaan ieder jaar. Beetje vreemd want dat was juist een mooi moment geweest om te beginnen met vliegen. Gemiste kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *