Loop virtueel door alle vliegtuigtypes in de KLM vloot

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om virtueel door elk vliegtuigtype in de KLM vloot te lopen. Zo kun je bijvoorbeeld door de nieuwste B787-10 Dreamliner lopen, maar ook de kleinere E175 of een B777. Eerder kon je al virtueel door de B747 lopen, maar nu is het dus mogelijk voor de gehele vloot.

InsideLook: InsideFlyer bekeek de nieuwste Boeing 787-10 die op dat moment klaarstond voor een vlucht naar Dubai. In dit artikel kun je de InsideLook van dit toestel bekijken.

Virtueel door de KLM vloot

Het is zowel mogelijk om via je muis als telefoonbewegingen door het toestel te bewegen. Daarnaast is er een VR optie voor mobiele apparaten. Je dient dan wel te beschikken over een speciale houder. Doordat je door het hele vliegtuig kunt lopen, kun je ook plekken zien die je normaal niet ziet. Zo is het mogelijk om de cockpit volledig te bekijken, maar helaas niet de crew rests op de lange afstandsvloot. In deze ruimte met bedden verblijft de KLM cabinebemanning als deze rust.

Alle toestellen kun je via deze linkjes doorlopen:

Nieuwste B787-10 Dreamliner

De nieuwste Dreamliner B787-10 is afgelopen maand toegevoegd aan de KLM vloot. Dit toestel is voorzien van een verbeterde business class vergeleken met de kleinere B787-9 en staat in een 1-2-1 opstelling. Hierdoor heeft elke business class passagier toegang tot het gangpad. In dit artikel op InsideFlyer kun je alle informatie vinden over het nieuwe interieur van dit nieuwste toestel. Je kunt momenteel de B787-10 vliegen op de routes naar Kilimanjaro, Dar-es-Salaam en Dubai.

KLM 787-10 Dreamliner

Afbeeldingen ©KLM/Paul Ridderhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *