Jet Airways ook naar Bangalore vanaf Schiphol2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Indiase maatschappij Jet Airways breidt nog verder uit op Schiphol. Vanaf 29 oktober wordt er gestart met een dagelijkse vlucht naar Bangalore met een Airbus A330-300. Boeken is inmiddels mogelijk. Op dit moment vliegt Jet al naar Mumbai, Delhi en Toronto vanaf Amsterdam met de grotere Boeing 777-300ER. Op deze routes, en de nieuwe naar Bangalore, wordt nauw samengewerkt met KLM en Delta Airlines.

Bangalore

Volgens Jet Airways komt de nieuwe verbinding tegemoet aan een groeiende vraag van zowel zakelijk als toeristisch verkeer. Het Zuid-Indiase Bangalore wordt ook wel als het Silicon Valley van India gezien waar veel multinationals gevestigd zijn. Voor toeristen is de hippe en moderne stad een uitvalsbasis voor het zuiden van het land.

De vlucht vertrekt vanaf Amsterdam om 10:50u met aankomst om 00:40u. Hier kunnen passagiers ook overstappen op 13 binnenlandse bestemmingen of naar Colombo, Sri Lanka. Vanuit Bangalore is het een nachtvlucht met vertrek om 02:25u en aankomst om 08:35u. De vluchten zijn ook met onder een KLM of Delta vluchtnummer te boeken. Aan boord zijn er full flat stoelen in de Premiere Class.

Jet Airways naar Amsterdam
Jet Airways, KLM en Delta bieden verschillende codeshares aan

Chennai

Vanuit Parijs start Jet Airways op 29 oktober ook met een 5-wekelijkse vlucht naar Chennai; een stad populair bij Franse toeristen vanwege de geschiedenis en ook de vestigingsplaats van veel autofabrikanten. Ook deze vlucht wordt met een A330 uitgevoerd.

Hieruit blijkt dat Jet Airways nog verder de samenwerking aangaat met Air-France, KLM en Delta. Amsterdam is de Europese hub van waaruit passagiers op verschillende vluchten naar Noord-Amerika en Europa over kunnen stappen. Dit wordt nu verder uitgebreid met het Air France netwerk vanuit Parijs.

Flying Blue passagiers kunnen miles sparen bij Jet Airways. Vergeet ook niet dat de maatschappij een Etihad Airways partner is waardoor je ook met Air Berlin, Alitalia of Etihad status van voordelen geniet.

Benieuwd naar de Boeing 777-300ER van Jet Airways die naar Schiphol vliegt? Houd dan de front page in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *