Introductie Club 1 Hotels en Rewards Lidmaatschap3 min leestijd

club 1 hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen week presenteerden we het Insideflyer Premium Membership: een pakket aan voordelen van verschillende partners. Of je nu vaak reist of niet, er zitten ongetwijfeld interessante voordelen aan. Deze weken zullen we onze partners en hun voordelen introduceren. Zodra de Premium Memberships gelanceerd worden, kun je dus van alle partners al gelezen hebben wat de voordelen zijn en of het interessant voor jou is. In dit artikel komt Club 1 Hotels als introductie aan bod. In een vervolgartikel zullen de speciale voordelen van het InsideFlyer Premium Membership bij Club 1 Hotels aan bod komen.

Club 1 Hotels is een platform waarmee onder andere hotels en resorts geboekt kunnen worden. Er kan gekozen worden uit een portfolio van meer dan 42.000 bestemmingen in 203 landen. Door lid te worden van Club 1 Hotels kun je overnachtingen boeken met korting. Deze korting kan soms aanzienlijk zijn ten opzichte van reguliere tarieven.

Club 1 Hotels
Club 1 Hotels is meer dan alleen hotels…

Dankzij het uitgebreide ledenaantal kunnen bij hotels kortingen onderhandeld worden. Vaak zijn die groter dan de kortingen die OTA’s aanbieden. Vooral bij de normaliter duurdere hotels kun je interessante kortingen vinden. Alleen hotels met drie sterren of meer zijn in het aanbod opgenomen.

Soorten lidmaatschap

Club 1 Hotels heeft onder andere onderstaande vormen van lidmaatschap:

  • Standaard lidmaatschap – Hiermee krijg je toegang tot de speciale Club 1 Hotels tarieven. Normale kosten zijn $99 per jaar. Maar via deze speciale Insideflyer link kun je je gratis aanmelden. Je zit nergens aan vast en je lidmaatschap wordt na een jaar automatisch beëindigd. Deze mogelijkheid is er voor iedereen en staat los van de Insideflyer Premium Memberships.
  • Club 1 Rewards lidmaatschap – Met dit lidmaatschap spaar je voor iedere 1USD die uitgegeven wordt 5 punten. Elk punt is 1 dollarcent waard; 5% cashback dus op je aankopen. Punten worden gelijk bijgeschreven bij non-refundable boekingen en 2 dagen na check-out bij flexibele boekingen. Deze kun je vervolgens op toekomstige boekingen besteden. Je kunt hierbij kiezen je hele balans of slechts een deel uit te geven. De punten verlopen niet.
    De normale prijs is $99 per jaar. Exclusief voor InsideFlyer lezers heeft ClubOne een speciaal tarief van $79 als deze link gebruikt wordt. Echter voor degenen die kiezen voor het Insideflyer Premium Membership zal deze optie gratis zijn! Meer hierover in een vervolgartikel.

Voordelig?

Zoals we eerder al uiteenzetten zijn de tarieven niet altijd goedkoper, maar er zitten af en toe wel lagere prijzen bij. De vaste cashback in de vorm van tegoed zal dan vooral interessant zijn voor luxe hotels die geen onderdeel zijn van een keten met een eigen spaarprogramma en ook voor vluchten als de prijs vergelijkbaar is met reguliere boekingswebsites. Uiteraard zal je de afweging moeten maken als je status hebt bij een hotel loyaliteitsprogramma en door het boeken via Club 1 Hotels mogelijke voordelen mist, zoals een upgrade en punten sparen in het hotelprogramma bij bijvoorbeeld Hilton Honors.

Als je per jaar meerdere keren 5% cashback tegoed krijgt kan de sign-up fee het zeker waard zijn, maar het is extra interessant als deze optie aangeboden wordt als onderdeel van het Insideflyer Premium Membership!

Een selectie van hotelmerken die zijn te boeken via Club1Hotels (Bron: Club1Hotels)
Een selectie van hotelmerken die zijn te boeken via Club1Hotels (Bron: Club 1 Hotels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *