Air France met A350 ook naar Canada1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Franse luchtvaartmaatschappij Air France heeft 21 A350 toestellen in bestelling staan. De eerste bestemmingen voor dit nieuwe toestel zijn Bamako & Abidjan. Die vluchten worden vanaf 23 september 2019 uitgevoerd met de A350. De tweede bestemming van dit nieuwe toestel gaat naar Canada volgens RoutesOnline.

Air France met A350 naar Toronto

Vanaf 25 november 2019 zal dit nieuwe toestel van Parijs naar Toronto in Canada vliegen. Dit is de eerste route voor de A350 van Air France richting Noord-Amerika. De route zal volgens dit schema uitgevoerd worden:

  • AF356 vertrekt om 14:25 vanuit Parijs en komt om 16:45 aan in Toronto
  • AF351 vetrekt om 18:45 vanuit Toronto en komt om 8:10 aan in Parijs (de volgende dag)

Nieuwe business class aan boord

Aan boord komt er ook een geheel nieuwe business class. Deze komen in een 1-2-1 opstelling, waarbij de Franse luchtvaartmaatschappij de Zodiac Optima stoelen zal installeren. Deze opstelling is echter nieuw voor Air France, waarbij de één verder van het gangpad staat dan de andere. Deze stoelen lijken op de nieuwe United Polaris business class stoel die door de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij gebruikt wordt. Zij hebben echter een exclusief recht op de stoelen voor Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, waardoor Air France nog steeds gebruik kan maken van deze nieuwe stoelen. Het design zal nog wel aangepast worden naar de huisstijl van Air France.

De onderstaande stoelindeling zal Air France aanhouden in de A350 richting diverse bestemmingen.

Air France A350
A350 business class ©Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *