Delta test gratis Wifi op alle Delta vluchten

Delta test gratis Wifi op alle Delta vluchten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sommigen kunnen niet zonder; wifi. Men wil graag overal verbonden zijn met de wereld. Daar spelen vliegtuigmaatschappijen ook op in. Delta startte enige jaren geleden al met de uitrol van Wifi aan boord van haar toestellen. Inmiddels zijn alle toestellen van Delta voorzien van internet en op 60% van de vloot is zelfs een high-speed 2Ku verbinding.  Reizigers kunnen kiezen uit verschillende pakketten, maar je kunt ook gratis gebruikmaken van het gratis pakket waarbij je alleen berichten via bijvoorbeeld WhatsApp kunt versturen. Mijn ervaring met dit gratis pakket kun je lezen in deze review. Eerder stelde Delta al tot doel de prijzen voor Wifi aan boord af te schaffen. En daar lijkt nu voortgang in te zitten.

Testen

Delta wil dus gratis internet op alle vluchten uitrollen. Gratis internet voor meer dan alleen het versturen van berichten. Maar voordat het zover is wil Delta dit eerst goed gaan testen. Dit zal Delta de komende tijd gaan doen op ongeveer 55 binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten. Deze testen zullen twee weken duren en starten op 13 mei aanstaande. Reizigers uit alle cabines en op vluchten met verschillende vluchtduur kunnen dan gebruik maken van gratis internet.

Ekrem Dimbiloglu, directeur Onboard Product, geeft aan dat de verschillende testen de komende tijd moeten zorgen voor een goed product. De gratis gifi op alle vluchten moet goed werken en voldoen aan de verwachtingen van de reizigers. Verder geeft hij aan dat het veel creativiteit en investeringen kost om dit product optimaal werkend te krijgen. Daarom zullen er na de test van 13 mei hoogstwaarschijnlijk nog meerdere proeven volgen alvorens de gratis wifi daadwerkelijk op alle vluchten te gebruiken is.

Delta test gratis Wifi op alle Delta vluchten

Informeren

Delta zal reizigers op de betreffende vluchten vooraf informeren over de testen. Ook zullen er tijdens de vlucht berichten via de Fly Delta-app te zien zijn, evenals bij het wifi-portaal. Belangrijk om te weten is dat je bij de test geen content zoals films kunt streamen via bijvoorbeeld Netflix. Wel kun je onder andere mailen, online winkelen en gebruik maken van social media. Het is nog niet duidelijk wanneer volgende testen worden uitgevoerd. Echter ziet het er wel naar uit dat Delta vaart wil maken met het uitrollen van de gratis Wifi aan boord. Zodra we meer weten laten we dit op InsideFlyer aan je weten.Delta test gratis Wifi op alle Delta vluchten

Bron & beeldmateriaal: Delta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *