Welkom bij Club 1 Hotels: word nu gratis lid via InsideFlyer2 min leestijd

Club 1 Hotels lid Insideflyer gratis

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt: vandaag bieden we in onze adventskalender naast een kans op een gift card t.w.v. $250 al onze lezers een gratis lidmaatschap bij Club 1 Hotels aan. Je kunt je tot 31 januari via deze link aanmelden. Voor wie nieuwsgierig is naar wat Club 1 Hotels precies is, geven we hier graag wat meer uitleg.

Je treedt toe tot Club 1 Hotels door het betalen van lidgeld. Dankzij het uitgebreide ledenaantal kunnen bij hotels kortingen onderhandeld worden. Vaak zijn die groter dan de kortingen die OTA’s aanbieden. Vooral bij de normaliter duurdere hotels ga je interessante kortingen vinden. Enkel hotels met drie sterren of meer zijn in het aanbod opgenomen.

Wat kost het?

Nadat je jouw gratis lidmaatschap gebruikt hebt (deze loopt niet automatisch door dus je zit nergens aan vast) en je beslist een betalend lidmaatschap te nemen heb je keuze uit verschillende formules:

 1. Maandelijks
  Een maandelijks lidmaatschap kost je $19. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en je krijgt ook zeven dagen bedenktijd, waarin je kan opzeggen en jouw lidgeld teruggestort krijgt.
 2. Jaarlijks
  Een lidmaatschap van 1 jaar kost normaliter $129 (totale waarde: $204) en je krijgt een bedenktijd van dertig dagen. Dit lidmaatschap krijgen alle InsideFlyer lezers momenteel dus van Club 1 Hotels aangeboden. Je kunt je hier aanmelden.
 3. Levenslang
  Voor $695 ben je levenslang lid. Ook hier krijg je een bedenktijd van dertig dagen.

Daarnaast heeft Club 1 Hotels samenwerkingen met verschillende luchtvaartmaatschappijen en biedt via hen ook abonnementen aan.

Voordelen van Club 1 Hotels

Leden van het programma kunnen genieten van heel wat voordelen. Allereerst zijn er vanzelfsprekend de goedkopere overnachtingen bij meer dan 750.000 hotels wereldwijd. De kortingen bij sommige hotels kunnen oplopen tot 70%. Maar dat is niet het enige. Een greep uit het aanbod van voordelen:

 • kortingen op toegang tot luchthavenlounges
 • voordelig tours en attracties boeken
 • kortingen bij partners zoals luxe taxi diensten en luchtvaartmaatschappijen
 • tot 40% korting bij autoverhuurdiensten

Hou er wel rekening mee dat als je via Club 1 Hotel boekt de hotelketens waarbij je status hebt met die status geen rekening hoeven te houden. Je maakt natuurlijk voor jezelf uit welke formule voor jou het beste is en als de korting opweegt tegen bijvoorbeeld het mislopen van een upgrade of punten. In ieder geval kan je nog tot eind januari gratis alle functies en voordelen van Club 1 Hotels uitproberen. We hopen alvast dat je een mooie deal kan vinden.

Fijne feestdagen & happy landings van het InsideFlyer team!

 

Reacties

 1. FlyingFonz zegt

  Ik kijk nu al een meer dan een jaar bijna wekelijks bij club1hotels om prijzen te vergelijken. Zelden maar ook echt zelden zijn zij goedkoper. Daarnaast tonen zij niet de werkelijke prijs in het zoekscherm er komen altijd belasting en boekingskosten bovenop. Ik ben dan ook erg verrast dat deze website gepromoot wordt. Hoeveel leden van dit forum zouden geregeld gebruik maken van deze ‘club’?

  • Steven Tor Steven Tor zegt

   Goeiemorgen, bedankt voor je reactie! Het is inderdaad zo dat je niet altijd de goedkoopste prijs gaat vinden, maar de site kan wel een extra hulpmiddel zijn om betere prijzen te vinden.

 2. Frank zegt

  Wat een mooie deal zeg……. niet dus. Heb vele vergelijkingen gemaakt voor bestemmingen zoals Londen, Berlijn, Bali en Dusseldorf. Heb geen goedkope deal kunnen vinden. Sterker nog; vaak was Club 1 duurder. Ik vraag me ook af of leden van dit forum wel een goede deal uit deze club hebben kunnen halen. Indien dit niet het geval is vind ik het ook jammer dat Insideflyer met dit soort sponsorwerk in zee gaat. Je stelt je als forum een beetje misleidend op naar je lezers. Ik hoop dat ik het mis heb…..

  • Steven Tor Steven Tor zegt

   Dag Frank, we beseffen dat het niet altijd evident is om een betere prijs te halen. Daarom geven we in het artikel ook aan dat iedereen voor zichzelf moet uitmaken wat de beste keuze is. Zowiezo is het nooit geen slecht idee om meerdere sites na te kijken om de beste voorwaarden te vinden.

 3. Dave zegt

  Ook ik heb een aantal proefboekingen gemaakt en geen enkele keer was Club1 goedkoper. Van hun belofte maken ze niets waar – het zou Insideflyer sterker maken als jullie met een prijsvoorbeeld komen waaruit iets anders blijkt. Nu heeft het er schijn van dat jullie er commercieel belang bij hebben om deze partij aan te bevelen.

  • Steven Tor Steven Tor zegt

   Bedankt voor je reactie Dave. Het is jammer dat je geen interessante prijs gevonden hebt via Club 1 Hotels. Ik kan je verzekeren dat we geen commercieel voordeel behalen uit deze actie. We kregen enkel de gelegenheid om onze lezers een gratis lidmaatschap aan te bieden via onze adventkalender. En we kunnen het niet genoeg herhalen: het loont om meerdere sites te checken alvorens je boekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *