Tarieven voor Privium gaan flink omhoog2 min leestijd

privium lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ingang van 1 juni 2024 past Privium de tarieven aan. De kosten stijgen tot 38,5% ten opzichte van de huidige tarieven. Met het lidmaatschap kun je gebruik maken van diverse voordelen op drie Nederlandse luchthavens.

Privium services

Met Privium kun je op de Nederlandse luchthavens gebruik maken van diverse voordelen. Zo ben je sneller door de veiligheids- en paspoortcontrole op Schiphol, kun je gebruik maken van speciale parkeerplaatsen en gebruik maken van een van de drie Privium lounges.

Daarnaast kun je bij diverse luchtvaartmaatschappijen ook inchecken bij de Business Class balie. Dit kan bijvoorbeeld bij Etihad, American Airlines, JetBlue en Air India.

Op Eindhoven Airport kun je ook gebruik maken van de priority rij bij de veiligheidscontrole. Daarnaast krijg je hier en op Rotterdam The Hague Airport toegang tot de lounges.

Privium leden kunnen ook parkeren bij Privium 1 (Bron: Privium op Facebook)

Privium flink duurder

Met een Privium Plus lidmaatschap kun je gebruik maken van alle voordelen. Dit lidmaatschap kost op dit moment 285 euro per jaar en kost vanaf volgende maand 305 euro per jaar. Dat is een verhoging van zeven procent.

Met Privium Basic kun je gebruik maken van de snelle grenspassage. Ook krijg je toegang tot de speciale rij bij de veiligheidscontrole. Dit lidmaatschap kost op dit moment 170 euro per jaar en kost vanaf 1 juni 180 euro per jaar. Dat is een verhoging van 5,9 procent.

Daarnaast is er nog het Partner lidmaatschap. Je krijgt dezelfde voordelen als bij Basic, maar mag ook de lounge betreden en bij Business Class reizen als je samen met een Plus lid reist. Dit is op dit moment het goedkoopste lidmaatschap en kost 130 euro per jaar. Vanaf 1 juni kost dit lidmaatschap 180 euro. Dat is een stijging van maar liefst 38,5%.

Activeer vóór 1 juni 2024

Activeer je voor 1 juni het lidmaatschap in de ClubLounge Departures, dan profiteer je nog een jaar van de oude tarieven. American Express Platinum leden krijgen trouwens een gratis Privium Plus en een Privium Partner lidmaatschap als voordeel van de kaart.

Privium Poorten op Amsterdam Airport ©Privium

Afbeeldingen ©Privium/Schiphol-BartBrussee

Reacties

  1. JdV zegt

    Amex plat heeft privium plus en partner voor zover ik weet. Dat is anders dan dat hier geschreven wordt.

  2. Van Gooiland zegt

    Dit is oud nieuws, Privium heeft de tariefsverhogingen al weken geleden bekend gemaakt.

    Ondanks de hogere prijzen blijft Privium een koopje voor échte frequent flyers die vaak vanaf Schiphol vertrekken.

    Wat de puntenscharrelaars enz. betreft, die mogen ze van mij uit de markt prijzen. Lieden die zich willen wentelen in wat ze voor luxe aanzien en voor wie een loungebezoek een doel op zich is, die wil je niet in de Privium lounges tegekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *