Club1Hotels lanceert ClubONE Rewards programma1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Boekingsplatform Club1Hotels, waar je zowel hotels, vluchten, autohuur en zelfs cruises kan boeken, komt met een nieuw rewards programma onder de naam ClubONE Rewards. Gebruikers die een kamer, autohuur, vlucht, cruise of activiteit boeken sparen 5 punten per 1 USD uitgegeven. Elk punt is 1 dollarcent waard; 5% cashback dus op je aankopen. Punten worden gelijk bijgeschreven bij non-refundable boekingen en 2 dagen na check-out bij flexibele boekingen. Deze kun je vervolgens op toekomstige boekingen besteden. Je kunt hierbij kiezen je hele balans of slechts een deel uit te geven. Punten verlopen niet.

 

Enkele hotelpartners van Club1Hotels

InsideFlyer Korting

Normaal gesproken kost een lidmaatschap voor ClubONE Rewards, waarmee je ook toegang krijgt tot de goedkopere tarieven van Club1Hotels, 99 USD per jaar. Exclusief voor InsideFlyer lezers heeft ClubOne een speciaal tarief van 59 USD. Om hier gebruik van te maken ga je naar deze link (klik). Als je eerst even wil kijken naar de tarieven kun je via dezelfde link ook kosteloos een jaar lang het standaard lidmaatschap van Club1Hotels krijgen.

Zoals we eerder al uiteenzetten zijn de tarieven niet altijd goedkoper, maar er zitten af en toe wel lagere prijzen bij. De vaste cashback in de vorm van tegoed zal dan vooral interessant zijn voor luxe hotels die geen onderdeel zijn van een keten met een eigen spaarprogramma en ook voor vluchten als de prijs vergelijkbaar is met reguliere boekingswebsites. Als je per jaar meerdere keren 5% cashback tegoed krijgt kan de sign-up fee het zeker waard zijn.

Reacties

  1. FlyingFonz zegt

    Ik vind de berichten over Club 1 Hotel steeds meer ongepaste reclame worden voor een website die de Nederlandse leden van insideflyer toch niet lijken te gebruiken. Wees eerlijk.. Hoevaak wordt hierover iets geschreven in de fora op dit platform? De eerste berichten dateren van iets meer dan twee jaar terug en er werd verder weinig over gedeeld (ik heb vanaf dat moment een gratis abonnement op deze ‘members only’ website genomen). Deze website is echt maar zelden goedkoper in hun prijzen van hotels. Gezien het hele aanbod van deze website moet je echt verdomd goed zoeken wil je een relevante lage prijs voor je eigen reis vinden. Daarnaast is de manier van prijzen weergeven niet transparant. Pas als je wilt gaan betalen komt er nog belasting bovenop de prijs. Ik snap dat jullie reclame maken en commissie krijgen voor berichten over Flying Blue Amex en voor Accor en Hilton. Maar dit pushen van Club 1 Hotel is onnodig. Het is volgens mij niet iets wat de lezers van deze website bezighoudt noch lijkt het echt te helpen met het optimaliseren van reisplannen of travel hacking in het algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *