Insidedeals – WereldDeals onder de €400,-

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week hebben we al tweemaal interessante deals gepost op InsideFlyer. Eentje over New York, de ander over New Delhi en Martinique. Beide in Business Class. In deze InsideDeals enkele deals naar verschillende plekken over de wereld voor minder dan €400,-. Dat zijn nog eens echte WereldDeals. Te vliegen in Economy met verschillende vliegtuigmaatschappijen. Welke bestemming kies jij aan de andere kant van de wereld?

Prachtig Taiwan

In november en december kun je op verschillende dagen voor minder dan €400,- naar het schitterende Taiwan. Je kunt naast een bezoek aan de metropolis Taipei ook heerlijk hiken door de heuvels en bergen in het Aziatische land. Je vliegt vanuit Düsseldorf via Parijs naar Taiwan. Vliegen doe je met SkyTeam partner Air France. Bagage en maaltijden zijn in de prijs inbegrepen. Ook spaar je Miles en XP, namelijk 30 XP. Boeken kan via Air France.

Insidedeals – WereldDeals onder de €400,-

Bezoek de jungle

Liever genieten van de mooie natuurlijk in de jungle van Costa Rica? Je vliegt vanaf Amsterdam via verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten naar die Zuid-Amerikaanse land. Er zijn vele verschillende data beschikbaar. Reizen kan vanaf de maand november tot en met april 2019. Je vliegt met United Airlines vanaf Hollandse bodem, Schiphol Amsterdam Airport. Boeken kan via de website van United.

Insidedeals – WereldDeals onder de €400,-

Buurland Panama

Ook met United vlieg je vanuit Schiphol Amsterdam naar Panama. Voor minder dan €400,- vlieg je ook nu via de Verenigde Staten naar het Zuid-Amerikaanse land. Bij deze WereldDeal kun je een tussenstop maken in bijvoorbeeld Houston of New York Newark. Er is wat te puzzelen met overstaptijden in de Verenigde Staten. Een overstap in Houston of New York is dan wellicht interessant. Check ook het artikel van Tamara over haar ervaring met een korte overstap in New York. Ook deze deals is te boeken via de website van United of vindbaar in Google Flights.

Insidedeals – WereldDeals onder de €400,-

Net geen €400,-

Eigenlijk hoort deze deal niet in deze versie van InsideDeals. Dit omdat deze deal enkele euro’s duurder is. Echter wilde ik hem jullie niet onthouden. Vanuit Brussel vlieg je via Lissabon deze swingende Braziliaanse stad, Rio de Janeiro. En voor €402,- mag hij best in deze versie staan toch?! Je vliegt met TAP Portugal en kunt dus ook nog wat punten sparen bij het loyaliteitsprogramma van Star Alliance. De vlucht heb ik gevonden via Google Flights en is onder andere te boeken bij TAP Portugal. Er is beschikbaarheid vanaf halverwege maart 2019.

Insidedeals – WereldDeals onder de €400,-

En deze mag niet missen

Eigenlijk is de Verenigde Staten altijd wel terug te vinden in deze deals. Deze keer kun je zelfs voor ongeveer €300,- naar de Verenigde Staten. Je kunt vanuit Station Brussel via Schiphol naar het zonnige Miami. Mogelijkheid is om bijvoorbeeld op de heenweg  naar Schiphol Amsterdam te reizen en hierna met KLM naar Miami te vliegen. Terug vliegen kan bijvoorbeeld via Parijs met Air France en daarna per trein naar Brussel. Air France vliegt bijvoorbeeld met een A380 naar Miami, ook nog een leuk toestel om mee te vliegen. In november en december zijn de vluchten te vinden voor rond de €300,-. Boeken kan via Air France.

Insidedeals – WereldDeals onder de €400,-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *