InsideDeals: Business class naar New York voor 899 Euro!

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met InsideDeals brengen we je de allerleukste deals! Ditmaal kan je wel héél goedkoop met Icelandair in business class naar New York. Voor slechts 899 Euro vlieg je in business class!

Wanneer?

Deze deal is voor de snelle beslissers, want ik vond deze prijzen voor data op 1 november tot en met 7 november. Je hebt een tussenstop in Reykjavik en vliegt daarna door naar New York. De vluchttijd voor deze trip, inclusief stop, valt prima mee. Je bent slechts iets meer dan 11 uur onderweg.

insidedeals

Vluchten zijn te vinden via de gekende OTA, namelijk Momondo. Misschien dat je nog meer beschikbare data weet te vinden als je flexibel bent qua reisdata.

insidedeals

En wat met de miles?

Dat is een zeer goede vraag, want daar wist ik zelf ook eerst geen antwoord op. Maar de site Wheretocredit brengt raad. Het lijkt me het meest interessant om de miles te crediteren bij Alaska Airlines, op voorwaarde dat de business class van Icelandair in klasse C of J wordt geboekt.

insidedeals

Wat denken jullie van deze deal? Is ie waardig om in de categorie InsideDeals te vallen? Misschien is het geen hoogstaand business class produkt in vergelijking met andere airlines, maar er is wel een mooi aantal miles mee te verdienen voor een aantrekkelijke prijs. We gaan proberen om met de InsideDeals wat sneller in te springen op deals die de revue passeren, zodat we ze sneller kunnen publiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *