Transavia doet boodschappen voor passagiers2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je thuiskomt na een reis tref je meestal een lege koelkast. En niets is dan zo frustrerend om dan eerst nog boodschappen te moeten dan. Althans, dat moet Transavia hebben gedacht. De Nederlandse low cost carrier komt nu met een nieuw concept genaamd Appie Fly. In samenwerking met Albert Heijn moet dat deze frustraties tegengaan. Geeft deze nieuwe boodschappenservice jou thuis ook een zachte landing?

Appie Fly

Albert Hein en Transavia zorgen er samen voor dat je bij terugkomst in Nederland zelf geen boodschappen meer hoeft te doen. Hoe werkt het? Bij het online inchecken voor je terugvlucht met Transavia kun je kiezen voor een ‘Welkom Thuis Box’ van Albert Heijn. Als je deze bestelt dat staan de boodschappen klaar bij aankomst op de luchthaven. Na het ophalen van je bagage kun je terecht bij het speciale Appie Fly ophaalpunt in de aankomsthal van de luchthaven.

Welkom Thuis Box variant 1. Geschikt voor twee personen (12,50 euro)
Welkom Thuis Box variant 1. Geschikt voor twee personen (12,50 euro)
Welkom Thuis Box variant 2. Geschikt voor twee personen (12,50 euro)
Welkom Thuis Box variant 2. Geschikt voor twee personen (12,50 euro)

Rotterdam The Hague Airport

De Appie Fly boodschappenservice is exclusief verkrijgbaar op Rotterdam The Hague Airport. De Welkom Thuis Box is bedoeld voor twee personen. De Box bevat een ontbijt assortiment en is verkrijgbaar in twee varianten, ieder voor 12,50 euro. Naar aanleiding van een eerdere kleinschalige test is dit product nu beschikbaar voor alle vluchten die aankomen op Rotterdam The Hague Airport. Het vervolg van de test duurt drie maanden. Daarna wordt gekeken of deze service verder uitgebreid kan worden. Meer details over dit concept zijn hier te lezen.

Innovatie

Met deze nieuwe service probeert de Nederlandse maatschappij haar reizigers nog beter van dienst te zijn. Het concept sluit namelijk aan bij andere vernieuwingen die de afgelopen tijd zijn doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het thuis laten ophalen en afleveren van je bagage. Benieuwd naar hoe het er bij de maatschappij achter de schermen aan toe gaat? Lees dan ons artikel over de nieuwe realityserie over Transavia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *