Kijkje achter de schermen bij Transavia Realityserie2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wat speelt er zich nou precies af achter de schermen bij een airline? Als je jezelf dat altijd al afvroeg dan is de nieuwe realityserie over Transavia een kijktip. Tijdens een zesdelige serie opent de Nederlandse low-cost carrier letterlijk haar deuren met een kijkje achter de schermen. Je krijgt niet alleen de toestellen te zien, maar ook het werk op Rotterdam The Hague Airport zelf. De serie is vanaf 19 oktober 2018 te zien op SBS6.

Welkom aan Boord

In de realityserie krijg je een uniek inkijkje in het werk van de ruim 2.000 medewerkers van Transavia Nederland. In de serie worden diverse afdelingen belicht: van de cabine, cockpit en technische dienst tot operations medewerkers. De maatschappij wil vooral laten zien hoe medewerkers omgaan met de diverse klantenkring. De vliegtuigen vervoeren namelijk niet alleen maar vakantiegangers, maar natuurlijk ook zakelijke reizigers.

Erik-Jan Gelink, commercieel directeur, kijkt uit naar de reacties. Hij zegt over de serie:

“Als nummer één low cost airline van Nederland vervoeren wij jaarlijks ruim 9 miljoen passagiers binnen Europa en Noord-Afrika. Samen met alle medewerkers brengen we mensen samen en iedereen verdient het ook om gezien te worden.”

“Met al die passagiers, collega’s en ook onze partners hebben wij verhalen te over en laten wij graag aan Nederland de dynamiek van de luchtvaart zien. Medewerkers op de grond en het cabinepersoneel zetten alles-op-alles om een prettige reis en veilige vlucht uit te voeren. En daar komt heel wat bij kijken.”

Rotterdam The Hague Airport en Aviapartner

Niet alleen medewerkers van Transavia zelf zullen worden gevolgd. Ook het werk bij Rotterdam The Hague Airport en grondafhandelaar Aviapartner wordt gevolgd. De serie moet de luchtvaart vooral de door ogen van de hardwerkende medewerkers laten zien. Want een passagier wordt niet vanzelf tevreden. Daar is heel wat werk voor en achter de schermen voor nodig.

De low cost carrier is al meer dan 50 jaar actief in Nederland. Momenteel worden er zo’n 110 bestemmingen vanuit Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Parijs, Nantes en Lyon aangeboden. Vooral naar Europa en Noord-Afrika.

De realityserie Welkom aan Boord is vanaf 19 oktober a.s. wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6. Eerder maakte Transavia al een Youtube serie over zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *